Девојко мисли позитивно кај мене од 9 се оплоди само 1 и еве не влегуваме во 16та недела. Ви посакувам на сите ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ
Ви благодарам девојки Со лесно нека ни е на сите и што побрзо со бебушки во раце Се одлучивме за Ремедика кај Петановски. Да проверам само со пролактинот што се случува па ќе се договориме со докторот кога почнуваме. Едвај чекам
Одличен избор..јас сум презадоволна од него,а и од целата екипа таму ,сестри,ембриолози.Еве утре одам на контрола. Ти посакувам успех.
Ти благодарам мила Со лесно да си ја износиш бременоста Се надевам за брзо ќе се читаме и во другата тема
Во железничар кај беко , секое сабајле можеш да испиташ хепатит б,ц и хив за 300 ден. без упат само со лична карта. Резултати ист ден. https://www.zdravstvendomzeleznicar.mk/kontakt/
За втор ваучер документи Нови хормони, нов пап, хсг исто, нов спермограм и хив и хепатит за двајцата Друго нешто треба? 4д?
Микробиолошки брисеви, крвна слика со седиментација за тебе, и ново 4д. Само хсг не треба и место два спермограма , еден се доставува.
Девојки за жал мојот резултат е негативен бета ХЦГ е <0.1 Овој пат имавме два квалитетни рано развиени ембриони и некао си се надевав дека трета среќа ќе е ,но ете изгледа не било пишано. Здравје сега ќе чекам можност за аплицирање за ваучер во ноември па што даде бог тоа.
Mnogu mi e zal , premnogu.. ama nema otkazuvanje nikako.. Koj den pravese beta? Blastocosti bea ili? Simptomi ?
Fala ti mila, ke bide se nadevam sleden pat.Denes mi e 14 den.Inaku imav vrateni 2 rano razvieni embrioni na tret den.Od simptomi osven mali grcevi dolu i gasovi nekolku dena, drugi nemav.
Девојки едно прашање, ме интересира дали некој од вашите сопрузи правел спермограм во Гинекомедика? Пишав пред некој ден дека м.м. направи спермограм таму, по што доби резултат аспермија, а по консултација со неколку членки кои што го имаат истиот проблем може да се работи и за азооспермија. Се изначитав многу негативни искуства за Гинекомедика, за тоа дека им наоѓале ранички на матката на девојчињата и дека одма им предлагале одстранување со ласер, итн итн, но неможам да најдам искуство од спермограм. Секако ќе прави нов спермограм сопругот, најверојатно во Ремедика,имаме закажано за наредна недела, но ме интересираат искуства ако некој правел таму спермограм, па по повторување дали се повторила истата дијагноза. Ние секако веќе полека се трудиме да прифатиме каква и да биде дијагнозата после спермограмот во Ремедика, да бараме чаре.
Nikako ne veruvajte vo toj rezultat. Mnogu losi iskustva od bliski sum chula za tamu. Za spermogram odete kaj shto ima dobar i obuchen kadar. Remesika Sisitina i Newborn. Na drugo mesto nikade
Идете кај Др.Мицковски во Ремедика,одличен уролог,знам на многу од машката популација што помогнал.А бевме и ние.знам и од лично искуство.
Во Ремедика може да ви бараат тест за ковид, така барем нас ни бараа пред неколку месеци. Ако е така, ќе ви дојде доста поскапо. Во Newborn и Sistina не бараат.
Закажавме кај докторот, секако ќе треба сопругот да прави уште еден спермогам, но чисто ме интересираат искуство од Гинекомедика, дека изначитав секакви случаи каде што си вадат дијагнози од ракав, со цел да може да прават пари на туѓата мака. Не очекувам да биде и другиот спермограм нормален, но читајќи ги мислењата што биле на прегледи и испитувања во Гинекомедика има шанси и да е неточен резултат.