не мора. матичен гинеколог ти дава упат. матичниот гинеколг ти дава упат за испитувања на државно. клиничка биохемија е државно, на клиника горе на Водњанска.
Здраво девојки , 11 ден од трансфер ми е ( ми доцни веќе 2 дена ) се мислам дали да одам да направам бета. Можно е и да ми доцни од терапијата , ама симптоми ни за добивање имам ни за бременост. прв месец да не ме болат градите пред термин за добивање, 5,6,7,8 ден имав грчеви како за добивање и толку сега овие денови е се нормално. Поздрав
менструација нема да ти дојде ради прогестеронот што го примаш. би добила само кога би прекинала со терапија. можеш да направиш тест , јас на 11ти ден проверив бета. ти посакувам позитивен резултат
Мила го прпвери инсулинот ? И мене исто но и др некои хормони па ќе видиме што ќе каже кога ќе ги види...
Се надева сите ќе ти се добри... Кај мене инсулинов нешто "штрајкува " на горна граница е па ќе видиме што ќе каже дали и инсулинска резистенција да проверам
Devojki sobrav hrabrost napraviv test i se pojavija vednas 2 crtki❤️❤️❤️ Se nadevam deka ova kje bide moeto srekjno bebe ❤️ Fala vi za poddrskata i na site vi posakuvam vakva srekja mnogu skoro❤️
Честотки сега уживај и гали меше и за 9 месеци рацете да ти бидат полни со бебе. Да си имаш школска беменост како мојата ❤️❤️❤️
Здраво девојки зедов и јас ваучер после 8-9 недели чекање и сега се чуствувам многу збунето имам едно неуспешно ин витро во плодност сега размислувам за њу борн кај Владимир или Систина кај Лазаревски или Ивановски какви се вашите искуства инаку бев еднаш на консултации кај Владимир во њу борн ми остави добар впечаток докторот поздрав