Da,se obidovme so dve i nisto,po obrabotka nemase nitu milion,i dr rece deka nema potreba da se macime da odime na in vitro
https://www.facebook.com/Tiande-Macedonia-607090675996193/ Ако си од Скопје имаат продавница во К.вода не знам точно каде беше можеш да им пишеш да ги прашаш. И во другите градови како што знам имаат продавници. А можеш и да ги земеш преку некој што е зачленет таму, само скапички се малце да си имаш во предвид.
Cestitki Snezana.I jas se spremam vo istata klinika da ja otpocnam postapkata.Imav predcustvo dekake imas pozitiven rezultat.
честитки @S.Snezana .Јас сакам да прашам,читам тука диета ви давале пред инвитро,протеини да се јаде и никако благо о јаглехидрати.За што штети благото ако се јаде умерено на пр? Мене ме чуди што Лазаревски ништо не ми спомнал.Тебе @kukla21 ти даде ли посебен режим на исхарана знам ти одеше кај него?
mene mi zabranjia blago i testenini leb ne deka bese posebna diete se mozev da jadam meso ovosje zelencuk kolku sakas
@S.Snezana Ete gledas mila, Gospod e golem IMA I za nas ubavi raboti ne samo bolka, Sega uzivkaj si, razgaluvaj se, gali si go mesko, samo nasmeana I so ubavi misli. @Libra88 mila srekno, sto pobrzo da dobies pozitiven odgovor!!!
I prvata bocka bidna, bravo za mene popoleka se bocnav, popoleka ja vbrizgav I popoleka is izvadiv..nisto strasno ne bilo ..neznaev deka olku meko mese imam
Neka ti e cestito i so sreka uste ednas dusicke Ti posakuvam lesna bremenost, da bides naj prekrasnata trudnica i da si doneses na svet zdravo i pravo angelce. Te guskam silno
Ајде успешно да заврши,Господ да е со тебе.А со раката си факаш ли мевце како да се штипеш појадро на местото каде што се боцкаш?Незнам дали ме разбра што сакам да прашам ,гледав на јутуб видеа како се боцкаат фостимон сами и они прво со два прста се факаат ја собираат кожата и се боцкаат.Се спремам за сама да се боцкам кога ке почнувам па да си прашам.
Devojki jas samo so se vrativ od sk.Se e super.Dr kaza najmalku 10 dobri folikuli imam. Mi dade uste 2 cetrotide.Vecerva puregon I cetrotide sw bockav.Utre vecer isto I sreda sum pak kaj Dr. Najverojatno kaza punkcija petok no sigurno ke znam vo sreda.
te razbiram mila, samo bocnav- ne go stegnav mestoto mozebi zatoa I meko meseto mi dojde utre me probam taka ..ako nekoja IMA poveke iskustvo neka kaze? Vi blagodaram za poddrskata na siteinlove: