Со среќа...ајде со I I ..Немој да се плашиш,прерано е нешто да се случи .. Сепак јави му се на др. и кажи му...
Фала,сите различно прават незнам на кај да терам...уште нешто дали знаете Букурешт и 8ми Септември испитуваат хормони?
Фала ви @Twins256 @Nithya Ме уплаши темниот ко крвав слуз, првиот пат немав ама баш ништо. Успеав да ја добијам сестрата (ама прво на вас овде помислив ). Не било ништо страшно. А баш вчера се мислев, како ли се прави трансферот, како не се "истресуваат" скраја да е
На таа тема барав и читав минатите трансфери, и најдов едно интересно објаснување од доктор на американски форум: "ембрионот е како зрно сол во сендвич со путер од кикирики"
Ајде со среќа и за две недели да не израдуваш со убави вести тукаСигурно не е ништо, и мене ми се има случено да видам малку кафено, розево од кринон гелот, посебно после пункција, претпоставувам дека е од самата интервенција, ама не е ништо страшно,како што ти кажаа и другите членки. А за истресување јас цело време го имав истото чувство како и ти. Кога и да мрднев малку посебно веднаш после трансфер мислев дека ќе ми испаднатАма верувам дека не е така едноставно како што ни изгледа. Толку многу сме преоптеретени со грижи што помислуваме на се и сешто. Како што ми вика докторот, уживај во животот, ти правиш се како што треба
Супер мила... да те внесува матичната во систем за да може после да ти даде потврда (со последниот клексан примен ќе си ја земеш) а можеш да ги купиш денес само д ане се пред извештај
Да пријавам трансфер на замрзната морула и бластоциста Втора постапка ми е; првата во мај неуспешна. Се надевам на успех Ќе се потрудам да не се замарам со симптоми
Фала мила, ќе ги земам уште денес Со среќа, почнавме со трансфери, Дај Боже во брзо време да ни се разубави темата со позитивни резултати
Со лесно да ти поминуваат деновите Мене еве денес трет ден после трансфер со замрзнато, засега добро се држам, уште не ги барам симптимиве,само нека потрае вака до крај. Ти посскувам успех
@AniSel , @Bilka5T , со среќа и со лесно периодов па да се пофалите со две цртки. Инаку кринонот кај мене во сите бои излегуваше