feminki vcera pravev test porucek i za zal izlezen negativen neznam so da mislam dali prerano go napraviv na 12 den posle tranverot,nekako si vikam moze lazno negativen e ke pocekam uste nekoj den i ke proveram preku krv za sigurno
Veli4ekate ne se razocaruvaj odma.Jas mislam deka rano si go napravila testot sepak preku krv e najsigurno.I jas denes gi podnesov dokumentite vo fzo i cekam pozitiven odgovor
daj boze brzo da ti odobraat mene za 13 dena mi odobrija ako sakas privatna poraka prati mi i ke ti dadam broj za da si prasuvas dali ti e razgledan slucajno so dokumentite jas se javiv togas tamu vo fzo mi bese odobreno a doma mi stigna posle 5 dena a ti deka si od sk mozes od fzo da si go podignes licno za da ne cekas doma po posta
zenski jas denes dobiv kafeavo koga otidov vo wc gledam mi proteklo kafeavo na gakite izgubiv nades ne veruvam da ima bremenost
Не се секирај можеби е како резултат на инплантација, не мора да значи дека не си бремена, имај надеж, па да не израдуваш
Здраво. Јас сум 6 и пол месеци бремена со вештачко оплодување. Третиот пат беше успешно, но сега ми е страв. Совет?
jas sakam da ti kazam za mene prvo so srejka neka tie i samo opusteno tie prvi pocetoci se najslatki jas isto ostanav bremena na tret pat znaci dve neuspesni invitra koga gi podnesuvav dokumentite gi stavav site moi dokumenti ce treba jas sum 6m 2 ned srejkna i isplasena pozz
mila brusalica a kade pravese invitro po tret pat a kade koga ti bese neuspesno.i ne plasi se neli si stignala do 6 mesec nisto ne e strasno ti posakuvam ubava i lesna bremenost
Brusalica i jas sum vo remedika kaj Petanovski,ti kaj koj doktor si? Za vaucer mi rekoa vo sreda da se javam
zenski meni mi dojde gospogicata na gosti se iznenadiv koga vidov vcera crvena locka na gakite.se ,isli gospogata pojaka e od mene no ne,ovoj pat me pobedi no slednoto invitro jas ke ja pobedam.samo sega se mislam kaj koj doktor i koja klinika.
Veli4ekate navistina mi e zal sto ova se sluci i nemozam da te utesam na nieden nacin no bidi silna taka trebalo da bide,ke ima i drugi sansi i ti a i site nie ke se izraduvame na benuf4inja. Sega ti opusti se i ne se unistuvaj psihicki.Ti drzam sreka na tebe i na site feminki da uspeeme
Ne se razocaruvaj te molam vaka sega jas iimam eden spontan edna vonmatericna i dve neuspesni invitra i prodolzuvam pak znamci nema nazad morame napred hrabro da ne se razocaruvame ,posle se nie da se nadevame deka ke bideme pobednici i ke si imame bebence ..pozdrav i sekoe dobro.