Nie trosevme vreme zaludno kaj poveke doktori odevme dadovme eden kup pari i nisto od psihickata sostojba od koga proverivme bese se poloso za na kraj da se resime za ivf samo zaludno potroseno vreme i pari
@stevemila, so lesno milicka i ti si bila blisku do celta... Te guskam silno i ti posakuvam se najubavo Gospod da e so site nas
Jas dobiv, pa neka e za airlija rabotava.. Ve molam ni poraki zal mi e, ke bide...drn mrn nemojte, se znam se mi e jasno, sudbina ete, samo ete procitajte I odminete me, odete po svojot pat kaj vas ke bide poubavo. Srekno na site do edna..
Koga bev za konsultacii vo Newborn, mi dadoa recept so tri raboti (za podgotvuvanje na organizmot pred IFV): omegazon, betaimun i ezerex. Dali nekoja od vas piela ezerex?/? Pisuva deka e za mazi i ja podebruva erekcijata i vaskularnoto zdravje. Nigde ne pisuva deka e za zeni pa zatoa se dvoumam.
Za suprefact!! Ke si nosam jas posekako da si rastvoram na rabota, samo ne mi e jasno vo sto e razlikata ako e vo spric I can e vo sisenceto??? Prasalnici sum cela
Знаев Наташка дека си добила! Со лесно натаму. Јас не те одминувам. Се наежив и солзи ми дојдоа како за мене да е. Само сакав да те гушнам, макар и виртуелно!
@stevemila duso ajde so les neka e punkcijata, sto poveke jajce kletki da se oplodat.. @Natasa. P mila stegni se uste nekoj den, najubavoto doprva doaga @emkaemka se obidov da Te odminam AMA nemozam izvini...dusata me stegna kako mene da mi se slucuva, po mene znam deka zborovi se odveke taka samo ke Te guskam silno I ke to kazam deka ne so sama
@mimidjon Mila I tebe srekkno..vo son mi.tekna deka NE ti posakav sreka pa eve me , ti posakuvam MN brojni i zdravi j.kletki...meseto polno ... min.dve srcenca
Дa ,се ближи a мене oбрaзите ми црвенеaт хехе нa мoменти сум мнoгу смирена a нa мoменти пaничaркa.Знaете ли нешто зa тoa чепчетo некaде гo дaвaле a некaде не,мене не ми дaдoa .Треба ли дa си купaм сaмa или не-сoветувaјте ме нешто,други дилеми немам благодарение нa @emkaemka
@emkaemka kolku i da sakas da te odmineme, ednostavno nemozeme.. nie sme ovde kako semejstvo.. Eve site ovde ne rastazi, kako da si ni od familija No jaki stvorenja sme nie, borbata mora da prodolzi, a nasata poddrska sekogas ke bide tuka za site. Te gushkame najsilno
Mene vo Remedika mi dadoa. I da ti kazam te sovetuvam da si zemes, ne e loso da se ispraznis pred punkcija, sepak e intervencija so celosna anestezija. Ti posakuvam premnooogu sreka
Ni jas ne mozam samo da te odminam. Otkako te procitav, ocive solzi mi se. No poddrska moram da ti dadam. Te gushkaaam!