Здраво девојки јас од вчера почнав со подготовка за трансвер со замрзнати ембриони од 5 ден па што терапија имавте вие кои сте правеле? Ве молам за искуства
Јас овој пат инекција хориомон, и после трансфер имприл, аспирин, декортин, естрофем, фраксиприн , утрогестан и пролутекс. Денес 11ти ден. Ти посакувам успех
Zdravo na site! Mi treba edna mala pomos posle dve neuspesni invitra resivme so soprugot da posvoime dete, gi sobravme site dokumenti koi treba da gi pratime do ministerstvo za trud i socijalna pomitika. E sega treba da napiseme pismeno baranje do komisijata za posvijuvanje dete dali nekoja od vas mozebi znae ili ima nekoj primerok kako da izgleda molbata vi blagodaram
Јас после трансфер терапија: аспирин, естрофем 3x2, пролутех, кринон, нивестим на 3 дена и после 5ти ден од трансфер почнувам со клексан.
Инаку и јас нема никакви симптоми и воопшто не се надевам,дури и како што поминува времето сум разочарана,затоа тест на крај ќе направам.Многу бил тежок овој патт,долг и тежок.
Искрено незнам точно само ми рекоа дека се супер и некако се ми се деси брзо не стигнав да прашам, кај вас какви се
Кој ден ти е? Тежок е, поготово овие 14 дена и ова барање на симптоми само ама ќе се исплати еден ден