Не мила мислев на свежи или замрзнати Јас тест направив на 12 ден затоа што од клиниката ми кажаа да бројам 12 дена вклучувајки ја и дента кога беше трансверот
да прашам дали има влијание фостимоните со колку водички се примаат, на пример три фостимони примам ама не ми е јасно со една, две или три водички
Сигурно треба да си кажете све што ви лежи на срце, не би требало да има некоја форма, туку баш барање со причина зашто барате. Со среќа и успех, и јас би посвоила да сакаше маж ми. Многу ми е мило што има и вакви луѓе. Поздравче
@Stressed Out те следам одамна на форумот и многу ми е мило што дојде и твоето време. Честитки од срце и ти посакувам лесна бременост.
Jas gi primav so 1 vodicka, sigurno ti e naglaseno, a posle toa primav i so meriofet 5 6 dena i fostimon so 2 vodi, i 4 prasoci(3 fostimon i 1 meriofet) Taka mi kazaa i ne se plasi,Ke bide
Јас кога ги примав беше 3 прашачиња,2 водички..ми кажаа може и 3 со 3 ама нема потреба од толку вода во организмот...доволно се 2....
jas pocnav od 9 do 14 3 prasoci Fostimon i 1 edna vodicka, a od 14 do 20 zaklucno Fostimon 3 prasoci i 1 prasok Meriofet so 2 vodicki i Superfact potkozno 30.8 so 0.6 grama, od 9 na 0.4g. i od 18 so 0.3 grama potkozno. Tie fostimon gi primav muskulno vednas po Superfactot...
Така си е...нема исти шеми баш се реткост....малку се мислев и по трансфер ако не ми даде ништо(можно ли е?)...да си побарам?!
Мила баш се радувам на вакви приказни со убав крај Со лесно бременоста, уживај во неа Точно мила баш е тешко да не се мисли и да не се анализираат симптоми. Се надевам ќе заврши се добро. Поддршката секогаш значи Дај боже мила Нема разочарување мила, мисли позитивно и така и ќе биде гледаш сите имаат различни искуства...некоја без симптоми некоја со секакви симптоми...нема правила. Патот Е тежок но сите ќе го изодиме до целта, заедно со поддршка и совети