Супер дај Боже да ги видам и јас. Кај кој др си? Дали примаше пролутекс и дали чувствуваше пецкање откако го ставаше поткожно? Јас имам пецкања
Охохоо и тоа доста јаки...фрлај се на работа наредни 3 дена... 10 ден мн рано некако овулација? Јас мерев со овие ленти 2 години, во просек овулација ми беше на 15-16 ден...неколку пати и на 17 ден... И не успеав ни еднаш Но ајде,само напред, со среќа и позитивни мисли!!! Ќе си ги видиш...ако не "во живо" побарај си ги после трансфер на слики. Лани ова време правев на ГАК кај др Тофоски. (за жал без успех),сега сум во Борн кај Влатко. Не,не примав пролутекс,никакви инекции не примав,само Утрогестан,Естрофем,Аспирин,Магнезиум,Фолна,Вит.Д... Среќно и дај Боже да биде се како што треба!!!❤ @Maya12 Со среќа и те чекаме со најубави вести...Сега уживај и гали меше❤❤
Другарки, мојата бета е негативна. Ве гушкам сите И ајде да сум единствена неделава со негативна бета
Фала мила, денес сум пак на преглед, па се надевам дека ќе биде како што треба. Супер е кај тебе. Почнав и јас со ананас и бразилски оревчиња Оф бе мила, баш ми е жал, можам да замислам како се чувствуваш, и што и да ти кажам сега е излишно. Но ќе помине тагата и ќе дојде нова надеж и уште поголема борба.Ќе успееме
@Маја Т и ти си кај Трајковски?!Заедно не тера изглеа месецов и јас сум денес...мерев прогестерон денес...чекам резултат и после преглед
Фала многу, и јас почнав со бразилски оревчиња и ананас. Не го сакам и јас многу цвеклото ама ќе го вклучам. Се надевам ќе има ефект. Ми ја зголемија и мене терапијата. Денес сум пак на контрола, па да видиме. Фала многу, Дај Боже што побрзо кај сите. Мила ти си ми голема надеж. Навистина многу ти посакувам успех. Мора да биде овој пат
Да, кај него сум. И мислам дека и претходниот пат бевме во ист ден Јас сум денес во 15 часот.Претпоставувам дека денес треба да ти биде висок за трансфер? Пиши ми ако можеш кога ќе имаш резултати и кога трансфер.Ајде барем заедно да си чекаме и успех да си имаме
Да во петокот бевме по некое правило треба да е висок...ти мериш хормони? Многу ми е страв ајде после ќе си кажеме како сме поминале
Јас не мерам затоа што овој пат бев со контролиран циклус, со депо што се прима на 28 дена и ме држи како во менопауза.Почнав во меѓувреме со естрадиол, а пред трансфер сигурно ќе почнам со прогестерон. Па би требало сигурно и јас да мерам прогестерон пред трансфер.Обавезно мила ќе си пишеме покасно. Немој да се плашиш, верувам дека се ќе биде како што треба. И мене ми е стресно пред секој преглед ама се ќе биде како што треба. Трајковски е многу внимателен за се.
@Milce89 Kako беее...а се мислев ке се радуваме... Ајде,денес е дозволено плачење,од утре во нова битка...Господ е голем,ке ти ги наполни рацете..!!! ❤❤❤Одиме напред!!! И јас сум заедно со вас..утре сум на преглед на второ ехо...и @Andemona е таму,недела дена пред мене... Леле ..а може сме се среќавале во ординација...
Фала ви на сите Нема предавање, баш напротив со секој неуспех ојачуваме и учиме нешто ново.. Но, мислам дека овој пат е доста веќе, наредното мора да е успешно Ве гушкам сите и од се срце да посакувам сите што сте во исчекување да добиете огроомни бети, а тие што се во постапка успех и со лесно
Еее гарант сме се сретнале...од сеа на сите таму ќе им викам здраво гарант некоја од нашиве ќе е ајде со лесно на сите hug:
Секогаш кога ќе видам некоја пациентка таму веднаш си помислував дека е некоја пријателка од форумот И си замислувам која би можела да бидеА до сега сигурно сме се сретнале или ќе се сретнеме