Јас кога бев последен пат имаше две со мене во чекална и мн чудно ме гледаа Може ти си била хаха И јас баш си помислив да не е некоја од вас па да не ме познала по нешто.
Мислам дека нема. Ако е мн висок се одложува постапката за нареден циклус. Неколку членки пишаа дека им одложувале докторите кога им бил висок. А колку висок? На 2 ден не би требало да ти е над 100...
Јас бев во петокот во 13 часот, ама мислам дека тие што беа таму, беа за кај докторката. Пред мене имаше една висока девојка што излезе од кај докторот ама не ми личеше на тебеНекако поинаку те замислувам
Незнам зошто, ама искрено те замислувам како девојка со многу убаво нежно лице, ниту црна ниту плава, значи смеѓа Малку сме надвор од темата ама се надевам нема да ни замерат
над 100 не, но над 60, а еве читам дека и тоа било проблем? ај ќе видиме, џабе со стресови уште не почнато..
Мене мислам околу 50 беше Мислам дека не е проблем Сепак зависи од докторот, прашај го. Не се грижи пред време. Со среќа Девојки На Клиничка биохемија ми рекоа резултатот после 17ч можам да го видам на мој термин закачен. Како иде тоа? Можам јас тоа сама да го направам или само докторот што ме упатил може да го најде?
Отвори Вог списание и која ќе ти се види најубава така замисли си ја и Лунка наша @Мишел* на природен начин нема како да го намалиш Е2. Но затоа постојат лекови т.е хормонска терапија со која може да се спушти следниот циклус и тогаш да се започне со постапка. @LunaGrey докторот ќе го види. Ти сама мислам Не можеш
Само здравје мила овој пат реков како ќе биде така,се направи се што се можеше сега се е во рацете на дедо боже
@Stressed Out Честитки од срце мила, ептен се израдував за тебе. Со лесно да си ја износиш бременоста
Devojcinja, Jas da prijavam utre bockam decapeptyl depot 3.75mg I zdravje posle 6 nedeli transfer Ne mi se veruva ja zedov inekcijata preku osiguruvanjeto I plativ 10%, 1500den a trebase 15,000 e vo aptekite. Da znaev I lani ke gi zimav ovde vo Doha a Jas doagav vo MK I kupuvav se od Sistina. Duri I celata terapija kleksani, estrofem I Utrogestan zedov polna torba, plativ 10%.Ajde parite posledni da se vazno da ima uspeh. Pozdrav do site
Кај матичен гинеколог или општ матичен ќе може да ти го испринтаат... (така јас од трансфузиологија земав)
Мислам дека и кај нас во Мк може со приватно осигурување ти покриват и терапии и сите испитувања што ги правиме приватно, ми кажаа во една лабараторија кога испитував амх девојчето ми вели штом си тргнала по тој пат најдобро е да имаш приватно осигурување ти покрива, сега незнам ако има некоја членка да сподели искуство преку која осиг. компанија е најдобро.
Јас прашував во еуролинк не покрива хормонска терапија, нити ако земам сега осигурување ќе ми покрие трансфер со замрзнати. Покриваат прегледи, лежење во болница и сл.