да и нема пишано за чепче па јас од многу читање по форуми прочитав за тоа чепче и сега сум во дилема
И јас бев како тебе, поготово затоа што познавав главно луѓе кои одат во ремедика. Таму обавезно им даваат чепче. На мојот лист такво нешто немаше, и не си ставив (фала богу!). Тоа и депилацијата која задолжително ја бараат целосна во ремедика ми беа најголемиот страв. Сериозно. Не се мачи, не ставај џабе!
Deara se sto sodrzi vo ezerex se vitamini l-karnitin i vitamin b taka da nisto nemoze da ti steti.Jas se spremam da odam so maz mi tamu .Kaj nas ima mal podviznost na spermatozoidi dali davaat nesto i za soprugot i od kaj niv i.Kolku vreme treba da se pijat da ne trae pripremata 3-4 meseci. pozdrav
Фала ти @kukla21 денес ионака сум на лесна храна а за чепчето ке те послушам .Депилацијата т.е да си седен бараат мислам секаде но мене тоа воопшто не ми е проблем денес ке се издепилирам
Не мислев да си несредена, туку дека ептен треба целосна да е. Мене процесот депилација ми е стрес, а денес и јас ќе одам
Kolku i da sakas ne mozeme da te odmineme,samo ke ti kazam zal mi e.Znam zenicki koi silno gi prifakaat tie raboti se nadevam i ti si od tie,zivotot e pred nas,ako ne bide sega ke bide naredniot pat.Nema razocaruvanje,nema napliv na emocii koi bi te deprimirale.Samo napred i nareden pat so dve.
So sreka devojki Jas sum zavrsila so operacijata vcera me operiraa a denes sum Doma imam malku bolki ama ke pomine vie poveketo Ste na punkcija pa so sreka
Devojki samo so stignav doma. Petok sabajle punkcija.Vecer posledno bockanje.Cudno mi e so namesto stop inekcija onaa kako sw vikase ic ne mi teknuva,jas ke primam superfact 1ml mislam deka bese.Dr rece nema ko drugite da primas da ne napravime sega na kraj hiperstimulacija.Super folikuli imam I ke gi ima okolu 10.Mi dadoa I cepce za procistuvanje.
Мислам дека не е проблем да биде во шприц супрефактот. Мојот супрефакт што ми го спреми сестрата е во шприц цело време и само ја менувам иглата при секое боцкање. Јас примам помала доза супрефакт и ми направија разреден раствор во поголем шприц, па секој ден си инјектирам по една црта. Инаку, при првите две боцкања изгледа дека бев малку поневнимателна и си направив огромни модрици. Сега се изверзирав со боцкањето, да не се урочам само.
So sreka i so lesno. I jas primiv suprefact kako stop inekcija. A cepceto i mene mi go dadoa pred punkcija,nisto strasno. Kaj koj dr.si?,kaj Petanovski?
A do kade SI ti Mila, mene treta mi bese denes...ajde modricite ke preminat vo golem mesko @stevemila duso ajde finaleto e mn blisku I nemoj da se grizis doktorot znae sto pravi..SREKNO @kukla21 mila jas sama se depiliram celosnomso vosok a ponekogas I so mashince ne e tolku strasno, polesno mi e jas koga ke trgnam I me boli otkolku nekoj drug toa da go pravi, Samata bolkata polesno ja nosam- veruvaj e taka