Мила за да успееш до него ќе си земеш упат од општ матичен кај него ... а ако не си со термин тој е понеделник и среда на трансфузиологија Позз
Девојки ве читам сега за естрадиолот и нешто не ми е јасно. Мене не ми проверија на втор ден Прво мерење ќе биде на 7/8 ден од циклус, а тогаш ќе биде и прво ехо. Дали докторот ми е лабав или јас да се олабавам? Инаку боцкам бемфола 225 иу. @NIKA@ Жал ми навистина што докторот ве упатил на државна и не ве информирал дека не замрзнуваат материјал таму. Дупло малтретирање со интервенции вака...Но биднало веќе. Кај кој доктор сте сега? Ние сме исто со азоспермија. Сопругот направи успешно микротесе во Ремедика кај д-р Мицкоски. Таму го замрзнавме и материјалот. Топла препорака за докторот.
Да ,требаше да поминат минимум 2 месеци од претходното тесе инаку што би рекол докторот “кајгана” ке му се направат
Здраво, јас би ти ја препорачала др. Муратовска од Систина, јас сум кај неа сигурно 3 и нешто години и супер сум задоволна.
Lele greotka i maz mi pravese tesse pred 6 god strasno e toa. Od togas vo spienje uste si gi cuva pustiot, potsvesno rakata se tamu mu e
Честитки мила, ти посакувам успех и побргу да се префрлиш во друга тема Како оди сега одобрување? За колку време ти одобрија?
Знам дека 100 пати е поставено прашањето, но ако некој сака да ми направи список на што треба за втор ваучер
Zdravo mila, dobro vcera bidna transferot, i odmaram, lezam.. Mi rekoa da pijam Femibion Estrofem Decortin i Aspirin i vaginaleti Utrogosteren 2po 2 estrofemot iso 2po 2..cuvstvuvam toplina ponekogas i mnogu cesto mokram. Verojatno od tecnosti te. Vrativme 2, a ne zamrznavme. I po cuvstvuvam na nek9lku momenti menstrualni bolki.. Ama retko Pa zdravje daj Boze za 2 nedeli pozitivna beta, Ti kako si, kako e bebceto? Te guskam