Мила кога ќе се почуствуваш спремна направи го,јас сабајле мислев срцето ќе ми се распаднеше ама бев со мисла дека не е успешно па да не се мачам ама ете поинаку излезе.Ти ја пуштам целата среќа
Нека биде мила месец на сите кои чекориме во оваа борба.Мене само мојот сопруг и вие тука сте ми најголема поддршка
Мила ништо поразлично од минатите трансфери,градите ме болеа ама тоа го препишував на прогестеронот,имам деновиве како менструални грчеви како пред добивање и мислев ми иде и се откажав од надежта,единствена разлика терапијата и уште од првиот ден си реков шо сака нека биде овој пат
Фала ти мила Само што ја читам поракава срцето ќе ми излезе... Јас правев трансфер на 5дневни ембриончиња минатиот петок, да направам тест би покажало така? Не е премногу рано? Сестрата ми рече да си чекам 14 дена. Но некако и јас немам никакви симптоми, ни осетливи гради, до пред некој ден имав менструални болки а сега ни тоа...па се некако мислам ништо нема да биде
Ајде собирај,а ние те чекаме со убави вести.Колку е убаво кога се читаат вакви вести низ форумот,се радувам со вас и јас
Мила и јас ќе чекам 14 дена така си велам. Ама здравје, слични менструални болки ама ретко, имам понекогаш сум мн гладна... Со божја волја, како велат мисли позитивно и ќе биде,
Здраво Феминки, јас и мм веќе 2-3 год. пробуваме да забремениме, но без успех до сега,имаменаправено испитување за генетски мутации и излезе дека има кај двајцата, па сега ќе треба да одиме на инвитро. Па би ве прашала дали некој има искуство за инвитро со генетски мутации, која приватна клиника ја препорачувате , и кој доктор. Поздравче
Јухуууууу. Преееубаво. Сите заедно се радуваме на успесите. Дај Боже за сите таква среќа среќно и со уживање до крај!!! А каква разлика имаше во терапијата?