Мислам дека смее...сепак е витамин. И подобро да се напиеш отколку да бидеш вознемирен, како што јас бев од искуства на блиски знам и диазепам им даваат после трансфер неколку дена...така да бедоксинот не е ништо страшно Супер мила во ист ден сме значи кога планираш да направиш тест?
Мене др. не ми даде но мислам дека е добра идеја...чисто тие денови да си опуштен и без стрес, матката да не се стега
Јс примав инјекција дизаепам и аупури така нешто мускулно пред трансфер, демек да ме опушти... А после тоа не ми дадоа. Јас пиев 5 месеци пред тоа бедоксин.
Леле темава за две недели ќе светне како новогодишна елка од тестови со две линии Сите после бета, да си направите тестови и да ги прикачите тука! На сите во процес, ви ја пуштам целата среќа на светов.
Можете да го слушате докторот https://www.facebook.com/humanareprodukcijaibiopotpomognatooploduvanje/videos/3868843559811190/
Девојки јас глупост направив, жива се изедов. Требаше да се боцнам во 6.30, не знам како сум задремала и во 7.10 се боцнав. Ќе си пукнам сега од мака
Да се олабавам тогаш. Фала ви девојки Ме уби притисокот денес. 90 со 60 ми е. Предходно со кафе ми се регулираше, сега дека не пијам и ете си заспав Но во цела паника и од што немав избор, успеав сама да се боцнам. Досега не се осмелував