Sekoja ke ti go preporaca svojot doktor kade sto uspeala. Site doktori imaat i uspesni i neuspesni prikazni. Kade i da pojdes.nema da zgrezis. Za zal tolku e rasiren problemot site se veke ispraksirani
Честитки, убава и лесна бременост. Добра сум, денесе втор ден и баш ништо не чувствувамРано е сеуште.Ти како си? Кој ден од трансфер ти е?
Ќе биде, мора да биде, имаш некои симптоми?Знам дека е нормално и да има и да нема, но сепак да си прашам
Cuvstvuvam od vreme navreme blagi menstrualni bolki, nekogas jadam mnogu cesto, a po malku, mokram, toa e pisuva stomakot go cuvstvuvam malku pojak..toa e.. Daj Boze
Не знам што не е културно во тоа што го имам напишано а воедно сите членки се согласија. Баш се културни забелешки кои ете може да си ги прочита. Јас лично моите постапки ги правев приватно и никој не очекував да ми помогне, веќе сум на пола од остварената цел, а дадов коментар како поддршка на сите овде. Никој од нас не употреби некултурни зборови.
Јас мислам да не се секираш,коментарот се однесуваше на сите нас што дадовме мислење,членката е член на здружението и не знам зошто се најдоа навредени,во оваа борба сме сите заедно и незнам зошто се толку против форумов кога сепак многу сме си помогнале пред се како морална,психичка поддршка па и за ред други работи...документи,работно време на институции и тн.Сметам дека не треба да се делиме баш напротив ние од форумот да сме нивни членови на здрижението и нормално тие да се наша поддршка,бидејќи и тие информациите ги "црпат" од тука