Zamisli 2ipol god kaj toj dr.2 inseminacii I 3in vitra se privatno.Folikuli imav vo nenormalen br.Umirav od bolki. coveko samo krevase Ramenja.Nikogas ne me upati so da ispitam. Nikogas ne mi kaza oti imam pcos.Nema so da krijam se raboti Za Plodnost Dr Tase.Za na kraj da si odam kaj Petanovski I da me upati so da proveram.U drzavna genetski,I neznam uste so a u hemolab drugite.I tocno, izlegov pozitivna na insulinska rezistencija I plus uste nekoi ne ok raboti.Eve celo leto na rezim I vezbanje I plus terapija primam.Da cuknam vo drvo preubavo sw osekam osven jakite glavobolkI. Imqm dovolen br jajce kletki I utre mi e punkcija
Devojki mislite deka treba da se javam vo fondot da prasam do kaj e postapkata dokumentite gi odnesov na 3ti oktomvri .i ne znam na koj broj da se javam?
Javi se srcka.Otvori na stranata na fondot.Ima broevi.Vrti nq toj so e 11na krajot.Pobaraj go Ljupce.
Jas vcera gi dadov dokumentite, mi kazaa deka za denes ke gi pustat vo skopje, taka da ke si racunam od ponedelnik.
Racunaj si od koga ti e najavata elektronski od maticnio.Jas gi prativ na 15 sep a maticnio na 14 mi sreduvase elektronski.Koga se javiv sk vo fondo prasaa koga se podneseni rekov 15 tie proveri ja I mi kazaa dekq sw na 14.Isto I odgovoro so ho dobiv mi pisuva 14.So sreka I pobrzo do dve crti
aaaa epa togas jas da si racunam od 19 oktomvri... E fala ti na ova info Inaku ja cekam @kukla21 da ni kaze kako pominala kaj cicko doktor