Гледам дека повеќето од вас испитувале мутации и кариотип мене Др. не ми спомна ништо, па сега ми така безвезе, незнам што да правам.
Денот кога ќе добиеш се прави прв тест. Ако ти се паѓа да добиеш за викенд, тогаш во петок ќе правиш. И после уште еден пред пункција. Ако трансферот е истиот месец, нема да треба пак тест. Ако е наредни месеци, пак ќе треба. И партнерот ќе прави тест пред да остави материјал. И јас сум во Ремедика. @DELFINA81 По ново е и пред стимулации тест.
@KonstantinaM душо утрово собрав храброст и незнам кај ми се главава и срцево и сега ќе одам за бета па да видиме дали е добра Инаку ми е 11ти денВе гушкам сите, без вас се би било 100 пати потешко
Леле мила баш се израдував,од сабајле преубави вести.Нека ни се множат што повеќе вакви убави две цртички
Леллелее кога сака сака каква радост сабајлечки за убаво да е Ајдее еве @s.maja скрши мраз...сега ти си следна да не израдуваш
Дечки да споделам инфо, за тие што собирате докум за ваучер. Институт за јавно здравје имаат реагенси за хепатит Б, Ц и ХИВ. Таму бевме денес од 0830, немаше многу гужва, брзо завршивме работа. 250 ден. Резултати за околу една недела. Мислам дека Железничар побрзо даваат резултати.. Но добро, имаме време. @s.maja - Многу убави вести од сабајле, да си продолжи се' во ред