Neli e rano za beta na 12,neli treba a 14 15 den Ti sekoj den proveruvase... Jas ne se osuduvam ke pocekam uste nekoj den.. Daj Boze da bide i so lesno neka e..Simptomi imas Li nesto ili ne Guski
Женчиња,помина и мојата пункција... Извадивме 8 јајце клетки...се помина во најдобар ред. Со Господ напред за понатаму!!! Утре го очекувам првиот повик од кај нив!!! Убав ден.. Честитки на сите што изминативе денови не израдуваа со позитивен тест и висока бета!!!❤❤ Дај боже што побрзо да се мафнеме од темава и да одиме во труднички!!
Јас прв пат чував дома, и така се приврзав абе како бебе ја гледав... и така трагично заврши, срце ми откорна.. Одма зедов друго, ама како што викаш секое за себе си боли.. Моите хормони испаднаа супер во споредба со тоа како се осеќам јас Инофоликот ќе си го пијам само се мислам да искомбинирам со метформин, бидејќи имаат различен механизам на дејствување. За храна со висок ГИ си скроз во право, почитував повеќе порано дури имав и листи испечатено да не грешавам.. ама последниве 2-3 години забушавам. Фала мила, дај Боже да е така Ај па ти за едно заборавање, јас кога примав стимулации мојот заборави дека треба да се боцнам, морав со поглед да објаснувам среде кафана зошто треба да си одиме дома Камо јас да можев така да не се замарам, и Димитров ќе беше посреќен со милион прашања одев кај него.. Ајде чекам да се пофалиш кога ќе биде пункцијата btw @Maya12 @Lavanda87 @s.maja честиткии од срце на сите, пуштете baby dust во темава и да се читаме во поубавите теми
Не мила,не е рано за бета на 12 ден од Плодност ми рекоа утре да си проверам за потврда.Тебе мила кој ден ти е? Ами симптоми исти како циклус,грчеви и градите и овие неколку дена не можам кафе да поднесам,повраќам ама некои изразени симптоми немам така да не се секирај душо.Почна позитивниот есенски ветер на форумот верувам дека ќе има многуу позитивни тестовиии
Mene mi ep 8 den, vo pon trebase beta, amaner den e pa vtornik ke pravam.. Uste ne sum pravila test preku mokraca...kevidam kako kebide, moze vikendot.. Zdravje so Bozja volja... Inaku jas ne povrakam, stomakot mi e poduen malku pojak, cesto mokram, imam apetit.. Imav redovna sto lica, a Sega pocesti odam a po malku, imav bledo rozovo na 5 den.. Malku se isplasiv lezam, sedam pijam tecnosti jadam se cuvstvuvam blagi menstrualni bolki... Toa e Daj Boze da bide, se nadevam
Да да знам за Њу борн, ова со тестовиве конкретно за Ремедика е муабетот. П. С. Со среќа нека е, нека има многу ембриончиња па да се пофалиш со висока бета Мислам дека нема да му текне уште еднаш да ме заборави, узбуна направив на најјако хехех Инаку решив мозок на пасење да пуштам. Дали е арно тоа или не, не знам, ама знам дека вака сум поопуштена. Не си правам калкулации во паметов што како ќе биде. Што биде нека биде. Мое е да си бидам позитивна и да верувам дека ќе успееме
A ne ni imaat dozvola da pravat pcr zatoa i ne gi davaat rezultatite, mnogu se nerviram za vakvi raboti
Не е во ред така.И јас кога во Мај правев тест пред трансфер не добив никаков резултат,мислам написмено
На сите маки што ги имаме и трошоци во целата процедура уште три пати и тест за корона да се плаќа,па и резултатите чим не даваат,срамота е стварно.На нашата болка бизнис си прават
Ги даваат, јас си го побарав, ми го испринтаа. Ама дека е за бизнис цела работа, да Е. Што вика @Maya12, на сета мака и трошоци и ова плус... Едит: И маж ми кога правеше интервенција исто си го побара резултатот и му го дадоа.
И јас правев повеќе пати ковид тест Ремедика, но резултатите секогаш ми ги даваа заедно со другата документација. Ова беше Јуни-Јули. Во секој случај стварно е многу цената, се согласувам. Мора да направат поинаква ценовна политика за пациенти кои повеќекратно прават ковид тест.
Јас не ни побарав да ми дадат ,да сум побарала сигурно и мене ќе ми дале.Важно беше негативен ,а јас бев преокупирана со трансферот како што ќе биде,затоа не сум ни помислила на тоа.Инаку се согласувам да,би требало да направат некаква промена во поглед на цените и ковид тестовите