@Sienna_MK @Stara @lia фала ви девојки да си исчекате што поскоро бебушки во прегратка @Ketty_80 мила многу ми е жал Ќе биде трета среќа верувај
Дај си еден ден за тагување. Ама само еден! Одиме понатаму заедно и што поскоро да се чистиме од тука
Женчиња, јас само да се пријавам дека добив инфо од Борн. Од 8 ј.к. оплодиле 5, сите се зрели,здрави,прави и го чекаме нивниот прогрес..утре ке знаеме на кој ден ке биде трансферот и секако колку ке издржат до целта...(се надевам сите,да има материјал и за смрзнување) Само со Господ напред..како е Тој,никој не е... Убав ден!!! ❤❤❤❤
Едно тестче? Мада и ја задњиве 2 месеца на 32 дена добивав па си направив и тест прошли месец да не ми се дешава биохемиска и секако дека добив
Јас па си правам и пред каснење за да не се стегам па да ми касни ради тоа. Имам од оние ефтините од ebay па не ги штедам.
Не можам да ги гледам веќе искрено, две години ги правам . Имам дома тестови ама веќе одамна не правам. Ќе си добијам утре повеќе среќа во 2021
Јееее супер бројка! Сите да си растат и да напредуваат ми мириса на 5 бластоцисти со одличен квалитет
@CvetCvet, @s.maja Дај Боже да е така...Посакувам успех кај сите.. Ке почекаме до утре... Фала ви на искрените желби...❤
Ајде, дај Боже сите да се развиваат супер, ама од прва да бидне @Ketty_80 , мила не дозволувај разочарувањето долго да трае. Исплачи се, извикај се ако треба, одмори се убаво па со нови сили до успех Овде се најупорните жени што ги знаеш, а и ти си една од нив