I jas GI dadov komplet, samo iskopiraj si GI...da NE cekas dolgo poradi edni sliki, nz koj imase bas iskomentirano deka pobarale I sliki...inace jas Vo Bolnica go plativ 100 den
Denes na 9 ti den merenje folikuli estradilot dosta nizok 25 bese, ne reagirav dovolno dobro kako so mislevme so dr, ima 4 folikuli od koi 3 dobri, ke se druzam so inekciite poveke od sto mislev. Samo krajniot rezultat da e dobar pa ovie maki ke se zaboravat
Mene mi rekoa da pocnam so 0.5, a sega otidovme na 0.8 dva dena. Od utre se vrakam na 0.5 i paralelno startuvam so po dva fostimona. Za ishranata receno mi e da bide strogo hiperproteinska. Se ostanato e zabraneto do transfer.
Мислам дека беше 1800 ама не сум сигурна заборави ја чувам сметката ама не сум дома за два дена ке се вратам,битно беше илјада и нешто не поскапо.
Терај тогаш со протеини. Се надевам нема да имаш хиперстимулација и докторот ќе те следи убаво, не бери гајле. Ги дадов и сликичките. Направив копија за мене, не дека ќе ми треба, ама ајде. Се надевам нема да ме мотаат многу со документите и дека за 1 месец ќе имам ваучер.Ако не, приватно ќе биде. Мм мисли дека сме платиле 1200 за спермокултура.
Здраво на сите.ве читам одамна но прв пат пишувам,во процедура сум за инвитро денеска ми е 7 ден од стимулација.Сакам да ве поздравам и посакам многу успеси на сите.
Супер ,леснo билo и ич не е стрaшнo нели ме виде тaму ,ти вo систинa беше денес ?Извaдијa 22 јaјце клетки нo рекoa декa немa дa преживеaт сите ,утре ке ми се јават зa ембриoнчињaтa дa ми кaжaт.Сегa ме бoли мешкo и ми рекoa прoтеини вo исхрaнaтa aмa Мнoгу прoтеини .Штo ми предлaгaте нaјмнoгу ???
Риба, пилешко, урда, јајца, бадемчиња, лешничиња. Прогуглај на интернет, медитеранска диета. Ќе ти даде идеја. ПС бев јас таму - ама не те знам
Лелее кoлку гужвa имаше хaoс беше јaс се изрaдувaв штo не чекам зa преглед,вo кoличкa ме извaдијa мене oкoлу 12 ,еднa урдa нaјдoв денес мнoгу убaвa рефус се прoдaвa oсoгoвски пишувa.