Женски мене ми доцни 25 дена, можно е да е од овунормот и инозитолот што ги пијам? Ве молам споделете мислење за инозитол и овунорм.
Девојки. Треба да правам трансфер на замрзнати следната недела. Докторот ми даде да се боцкам и Пролутекс и Прогрстерон Депо на три дена. Дали некоја ги боцкала двете одеднаш пошо сепак е едно исто. Ваљда нема да се преодозирам од прогестерон
Мила јас боцкав пролутекс секој ден и прогестерон депо на три дена една недела пред трансфер а на ден на трансфер ми мереа прогестерон за да ми одредат терапија и ми беше низок па продолжив со дополнителна терапија прогестерон,не се секирај не е многу,опушту се и мисли позитивно.
Зависи каква шема ти дал докторот дали пролутекс секој ден а депо на 2 до4дена дали преку еден де и сл.. инаку депо мускулно се прима( во болнички услови) а прогестерон поткожно и можеш сама ....пс.сигурно докторот знае што прави и да се израдуваш со успех
Девојки мене ми закажаа пункција во сабота Вечер треба да примам 2x1 Decapeptyl 0.1mg и 2500 IE Choriomon и спремна сум. Со лесно нека ми е
Со среќа да влоди со многу убави емриончиња и најубави бебушки Мислам дека по тррапијата можам да погодам кај кој док си (и јас исто примив пред трансфер) Честитки за сите нови трудници се радувам за сите вас ❤❤❤ На сите што сте во постапка ви посакувам многу ембриончиња и високи бети
Девојчиња да ве известа дека сега ги оставив документите во фондот, трпеливо ќе почекам до позитивен резултат. Дали има и други да си чекаме заедно Им честитам на сите што останаа трудни со лесно до крај, на тие што се во процедура многу оплодени ембриончиња, а на тие како мене побрзо да ни го одобрат ваучерот.
Здр девојки, мм требаше тесе да прави, ни рекоа спермокултура да нсправиме на резултатите испадна дека има бакрерија стептококен агалактие , ни дадоа терапија ја завршивме после 10 дена пак направивме спермокултура и пак резултатот беше со истиот наод ептен сум, незнам како да искажам со зборови, ств ни е мн битно што побрзо да го направиме тесето,имаме покачен Fsh хормон