Суууупер девојче, со среќа да е мисли позитивно и уживааај. Утре ќе е трет ден или петти? Како и да е чекаме позитивна бета за 2 неделиии
Фала ви на сите драги жени за искрените желби... Господ да ни ги наполни рацете на сите❤❤❤ Се надевам на успех... Трансферот ми е на 3 ден...
Другарки мои, лавици, ви благодарам за поддршката што ја пружате, за најубавите и најискрени желби. Златни сте, да си знаете Дај боже сите што побрзо да си го држиме во раце најпосакуваното Ве гушкам најмногу
Не е некоја екстремна болка што не се издржува, со оглед на тоа што кај мене двете туби се запушени. А верувам дека доколку се проодни нема воопшто болка да се почувствува. По мене нема потреба од анестезија.
@marin Искрено да споделам со вас дека имате многу несоодветни одговори и ке ве молам доколку сте овде да зборите глупости само да кревате паника со вашето таканаречено "(искуство) "некако несоодветно ми пишувате не знаете да се снајдете со одговорите глупост.. На докторот негов заменик одлучил да се прекине терапијата и ако некој/а најде овде да прави во нас паника се лаже ние овде многу поминуваме а и вакво искуство никогаш не сме сретнале споделуваме се овде вакво несоодветно споделување (лажни информации) ке ве молам не споделувајте ниту еден доктор не би кажал прекини терапија на 7 ма ден а девојки не обрнувајте многу внимание барем тоа е моето мислење ако не е така јас ке се извинам поздрав. Се согласувам до тебе @Maya12
Девојки, дали ви се случило после неуспешно инвитро првиот циклус да настапи нормално, во денот кога и треба, а вториот циклус да биде изместен, денеска 40ти ден е од претходниот циклус? Не осеќам дека ке дојде воопшто наскоро..
Da mene posle prvoto invitro koe zavrsi so biohemiska, vtoriot ciklus mi dojde posle 60dena, a pri vtoroto invitro posle 40dena. Se slucuva I kaj sekoj razlicno, mu treba vreme na organizmot.
Ај пиши ми во порака!!!! Имам другарка маж и имаше ист проблем значи доктори си ја знат работа,он примаше инекцији за сперма и добиа 5 % и направиа ивф сега си имат близначиња,не така лесно да се каже да се оди со донер знам како е веке од денес почнувам 10 година да се борам за дете знам како е душа ме болииии,мислам дека срце ке ми излезе кога ве читам дека тестот е негативан....
Mene posle prvoto invitro normalno mi bese sekoj ciiklus, tocno kako treba da bide, a sega vaka se sluci pa rekov podobro da prasam Falaaa
Нема откажување јас утре со бог напред сум на преглед дали со овој циклус ке почнам ивф имам 3 неуспешни 1 со мисед и едно птекинато среде терапијаа па ние жениве сме јаки стискам палци за ситеее што побрго со две цртички
Денеска кога станав малку крв имав дали е нормално или дошла вештерката моја и ништо од мојата среќа?
Eve devojki, fala Vi na podrskata sto mi ja dadovte da napravam test. Ve guskam i daj Boze da bide se vo red se e vo Bozji race
Јас правев со анестезија, ми кажаа "течноста не се излеала како што треба" и, и покрај анестезијата осетив малку болка. Ама се издржува, но пак кај секој различно, во зависност од причините.