Девојки, дали работи лабораторијата на Биохемија и во сабота? -Честитки за сите позитивни тестови периодов.
Fali devojki i site da si docekate. Ve guskam i ne zaboravajte se e vo Bozji race, veruvajte. Daj Boze
Да, и мене слично. После третиов трансфер, прв циклус редовен а еве вториот го чекам и чекам. Јас и онака сум со нередовни циклуси, не дека ми е ново, но се понадевав на некој ред после стимулацииве. Во секој случај, често се случува после стимулациите промена на ритамот на постоечкиот циклус и мислам дека не би требало да е нешто загрижувачко.
Со лесно нека ти е мила и со господ напред се ќе биде во ред.Бравооо нека има уште многуу вакви радостиТи кажав дека ми мириса на две црткии
Суперр само вакви вести да се редат овде. Те очекував во вакво издание браво, среќно девојко до самиот крај со бебче во раце
Лелеее каква вест колку убав тест честитки,со лесно Кажи ми на кој ден го направи тестот,осеќаше ли барем најмала промена или класичен пмс?
@kons Fala mila, 11 den toa sto pisuvav poduenost, apetit odvrene navreme, poceeto odenjebo toalet,..i jas imav malku krv na 5 den crveno bledo rozevo