Да едно пет дневно трансферот ми беше во петок. И утрово ме растресе ова мало крварење ајде само нека е се добро
Со лесноо, уживај и одмарај сега. Ти посакувам висока бета за две недели и трррпеение големо за следните денови
Верувам,посилно е од тебе,којзнае каква среќа е дај Боже сите да си дочекаме ја дента за трансфер кога ми се јавија се јавив кај маж ми и поплакав
Мила во плодност заедно со бета испитуваат и ддимери,таква им е процедурата со позитивна бета после трансфер.Инаку ддимерите се склоност на организмот кон тромбоза односно како што ми објасни стефан ембриологот самата бременост кај некои жени влијае така што се зголемуваат ддимерите и ако има потреба се дава клекдсн или фраксипирин
Девојки, знам дека прашањето не е за во оваа тема но ми треба мислење од вас како поупатени. Сакам да одам кај добар гинеколог на контрола, бидејќи матичната што ја имам некако не се замара, па ако може споделете искуство од гинеколози од приватниве клиники, Ремедика, Систина, Санте или Њуборн. Фала однапред.
Сегде има добри и секој според своето искуство ќе ти препорача доктор зависи за која проблематика,еве јас ти го препорачувам доктор Владимир Трајковски од Њу Борн....емпатичен,посветен,темелен...внимателен.
Пак јас..има ли некоја од вас што се боцка сама мускулно(во бут) Прогестерон депо? Или морам на боцкањекај матичната.. до сега све сама боцкав ама во стомак ...