За да има ефект терапијата треба минимум 3месеци да пие и да си направи уште еден спермограм...и со се испитано посети еден специјалист за неплодност... Пс..кај нас ефект за подобар спермограм имаше Серматроп алфа апчињата...
Што убави цртки Честитки Со лесно да си ја износиш бременоста Со среќа нека е. За две недели да се пофалиш со две жар црвени линии за две јуначиња
Другарки што имате правено лапаро/хистеро во Чаир, како му беше името на докторот што бевте сите задоволни? Знам повеќе членки пишуваа ама му го заборавив името. Благодарам
Иста дијагноза имате? Инаку и над др. Мицковски ни рече да ги пие Конденсилот и Профертилот 3-6 месеци.
Јас и во Јане Сандански одам да се боцкам,секако со извештај од доктор, што боцкаш,со игли со све и таму исто не се наплаќа...
Ако можам со мала игла ,тогаш можам и сама ..ај баш ке видам youtube што ке каже... Више и ние станавме стручни лица од толку боцкање
@babybubu немам искуство сп дијагноза како вашата..но во врска со матичниот би ти препорачала веднаш да го смениш чим така несериозно се однеаува.. После моето прво неуспешно ивф,јас мојот веднаш го сменив,око не ми трепна,баш поради такво идиотско однесување... Сега сум кај д-р Снежана Миленковска пзу Коруноски ама не кај МВР,туку во Ново Лисиче... Топло ти ја препорачувам...Жената е особено внимателна поготово кога се работи за вакви проблеми.. Поздрав...
Mila odi na odd za ginekologija, tamu stavav jas, ao izvestajot i nisto ne naplakas, jas gi nose samo injekciite i bea zapoznaeni deka odam.. Sepak se strucni vobstavanje inekcii.. Plus imase i dr ginekolozi
Абе немам гајле, ,матичната ми е блиску..не е работата за плаќањето туку поентата е да не се растрчувам натаму наваму,да пробам сама...дома...ај ке видам што ке направам,ако се боцнам сама ке пишам искуство
Не но имавме лош спермограм и подобрување имавме од тие но во глобала сите апчиња за мажи за да имаат ефект треба најмалку 3месеци да се обнови целата спермогенеза и да покаже подобри резултати на спермограмот... штом др ви ги препишал нека ги пие ии направете си проверка и консултација со специјалист гинеколог
Да секако, затоа и барам мислење за добар специјалист гинеколог, бидејќи не ни е баш едноставна приказната, потребно ни е да не води стручен гинеколог и уролог во целиот процес.
Мила разгледај ја листата од анкетата горе. Од секоја од клиниките се предложени одлични доктори. Кого и да одбереш мислам дека нема да згрешиш.