@KonstantinaM лелеее другаркааа!!! Браво! Честито мила, многу се радувам Ептен убав месецов, многу позитивни тестови,ми се наполни душава Со лесно на сите идни мамички
Јас немав никакви болки воопшто.Ако има некој искуство ќе сподели од другиве членки. Знам дека може да се појават после пункција мачнини-нагони на повраќање поради анестезијата но и тоа е индивидуално зависно колку е толерантен организмот. Обично 2 часа те оставаат да лежиш таму додека да де освештиш убаво потоа најнормално си одиш дома. Без грижи, сестрите ќе се постојано до тебе за цело време, за што и да треба.
Абе може се две не знам колку ти вратија ама Др ми кажуваше баш дека од едно вратено се правеле две(се делело откако го вратиле) и дека имале и случај со две вратени-три се направиле Ајде уживај те молам се е во ред!
KonstantinaM Cestitki mila so lesno do kraj... Mnogu guski.. Maja T super e betata za toj den.. Sto ti kaza dr. I jas sum vo iscekuvanje na rezultatot... Daj Boze da bide. Guski mnogu... Mace89 Cestitki mila i tebe lesno do kraj... Ve guskam i se najdobro na site
Фалааа убавини сегде! Фалааа друженцее ајде нека продолжи вака само со убавини...сега ти си на ред кога ќе одиш да си го земеш? Фалааа ајде сега и кај тебе,месецов така?
Ти кажав јас дека ќе бидат две преубави цртки Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста  Гали го сега мешко Аиии лелее бравооо. За мерак Честитки и со лесно Нека се множат само вакви убави вести
Дааа од кај знаешее ајдее и кај тебе иста убавина за 2 недели Лелеее каква бетаа не се разбирам ама бројкава ветува со лесно!
Колку сум среќна со вас кога читам вака убави вести,позитивни тестови,високи бети.. Секогаш се присетувам на мене кога правев тест,бета...тестовите позитивни уште ги чувам,некако ми будат убаво чувство,не ми се фрлат. На сите ново печени трудници им посакувам лесна,убава бременост до крај. Дефинитивно е најубав период на една жена за време на бременоста,чувство незаменливо кога знаеш дека имаш друг живот во тебе,посебно кога почне да мрдка внатре. Тоа треба само да се осети,неописливо е. Честитки на сите и успех на другите што сте на овај пат. .
Devojcinja Ajde cekam sekoj den da ima po nekolku od vas so ubavi, dve, debeli, crveni || I visoka beta A Jas da spodelam uste nekoi rezultati, vit D e super, ke prodolzam da se soncam I plivam. Se otepav od odenje na bazen od septemvri navamu po 3 pati barem nedelno. I vit B12 e ok no za Folate e nad normala. Dali da prodolzam da pijam metilfolat od 800 Ili preku eden den, 2 dena Ili pak samo prenatalnite vo niv ima obicna folna mislam 0.8mg. Dali ima nesto negativno vlijanie?
Отварам и што да видам, позитивни бети и убави црвени цртки @KonstantinaM девојче, да си имаш најлесна бременост, пожар црвени линии оддамна немам видено, браво на храброста, многу се радувам за тебе, заслужено, радувај се мила! @Маја Т миличка, официјално потврдено, честитки уште еднаш и се дружиме во труднички, гали меше и радувај се! Колку убав месец, убавини
Мила јас сега се боцкав исто со Бемфола и исто од 3 ден почнав да чувствувам тежина и надуеност. Еднаш облеков фармерки и не можав да издржам и си седев цел ден откопчена Си растат фоликулите тоа е Пункција сега во саботата правев, во Ремедика сум и јас. Сабајле идеш гладна и жедна. Ми ставија прво антибиотик. Пункцијата е со целосна анестезија, околу 20-тина минути траеше. Јас од анестезијата после немав мака. Ми ставија и инфузија со кетонал. Лежев околу 2 часа. Искрено јас до вчера имав малку болки, ама ништо страшно. После пункција многу е важно да пиеш многу течности и изоспорт. Сврти низ мислењата од недела, ќе прочиташ советите што ми ги дадоа мене членки. Со лесно и среќно
Дојде денот конечно Фала ти најмногу мила за убавите желби. Бетата е супер. Опушти се и како што ми рече мене, мисли позитивно и се ќе биде добро. Наредно лето бебука ќе шеташ Нека фрчат вака само позитивни тестови Фалаа ти најмногу, дупла среќа кај тебе