Честитки женички..ајде нека продолжат позитивните тестови и да ја нападнеме другата груоа ве гушкам @Маја @KonstantinaM @Prolett @mace89 @_Vera_
Леле миличка, па јас тебе те заборавив, си правела трансфер?! Колку убава вест, позитивни бети се секогаш добредојдени тука, честитки од срце, да си имаш лесна бременост , сега групно сите во труднички да се префрлиме а останатите ќе ни се придружат што поскоро!
Јас денес бев на контрола и има само три фоликула едниот ми е 20 мм другите два 11 и 12 мм. Тој Е2 хпормонот ми е 602. Ми закажаа пункција во четврток Само сеа си мислам да не се малце фоликули
Значи навистина темава засвети како новогодишна елка, браво! Нека продолжи вака и за нас останатите во процес Честитки @_Vera_ , со лесно да си ја износиш бременоста
Колку убавоСо среќа и со лесно да ти оди Ете гледаш, и ти предвиде дека ќе светне тематаНајбрзо што може и вие што сте во процес, што се спремате за во процес и/или си давате малку време, да ја разубавите темата уште повеќе со уште повеќе успешни приказни