Девојчиња честитки до сите, да имате лесна бременост и само позитивни вести да споделуваме во групава Да ве замолам сите со позитивни бети да споделите кај кои доктори успеавте
@matilda258 , фала ти на честитките, да се враќа на сите ваква радост И јас бев кај Др. Трајковски во Њу Борн. И претходното ивф и трансфер со замрзнат што не успеаја ми беа таму. Задоволна сум од целиот тим. Само храбро до целта
Нека ти е најсреќен роденденот, и да си го добиеш најубавиот подарок набрзо П.С Никот на Маја и е на кирилица
Хахаха, како не ми текна за никот (а не ми е прв пат да пробам да ја тагнам)! Фала ти! Ти ги испраќам назад истите најубави желби
@mace89 Mojata drugarka uspeaaa Mnoguuu se izraduvav koga vidov i nekoja solza radosnica si pushtiv.Lichnosta koja me bodreshe lani sekojdnevno,koja sekojdnevno mi pishuvashe...da si imash najlesna bremenost ❤ Raduvaj se i uzivaj Pushtaj srekja vo postapka sum sleden mesec se nadevam na transver (znaesh najverojatno ke mi poklopi so lanskiot datumot,me plashi toa)
Ејјјјјјј, исчитав сега неколку страници наеднаш и после тежок ден - како сте ме расположиле! Од срце честитки за сите добри вести! Се радувам најискрено шо може! Ќе ни тргне работава на сите, да си знаете
@KonstantinaM @_Vera_ Chestitki od ❤ vi posakuvam da si imate najlesni bremenosti i dvete.Uzivajte vo najubavite meseci koi vi prestojat
@lia22 мила моја фала ти и знам дека и ти ќе ме израдуваш пошто те влечам по мене и да се дружиме Успеав но исплашена сум знаеш дека и јас сум невиден паничар Како и да е биди ми опуштена и релаксирана пошто тоа е клучот на успехот без разлика дали е природно зачнато или со инвитро. Те гушкам и тука сум за било што ❤️❤️❤️
Здраво, @melonka Јас ќе ти го кажам моето искуство. Хсг правев 2018, излезе 1 канал непрооден, другиот ок, матка ок. Инсеминации правев во тек на 2019 не успеаја 3те. После докторот ми препорача хистеро лапароскопија правев во чаир кај др.младен ристевски. Каналот беше отстранет. Операцијата си помина ок, 1 ден пред и 2 потоа лежев, вкупно 4. Успехот дојде 1 година подоцна Јас би те советувала да го направиш зафатот, за др.Илиевски имам слушано многу пофалби. Каде и да правиш подобро е да направиш отколку да чекаш, зошто мојот доктор ми објасни дека понекогаш нефункционалниот канал не само што не помаа, туку и може да штети да пречи во забременување заради нешто што се излачува во него. Нем да навлегувам, не сум доктор. Сепак, ако ти препорачуваат, направи си ја постапката. Бременоста ќе дојде вака или онака. Може после тоа ако си со еден канал и природно ќе си останеш, ако не имаш време психички да се припремиш за ивф. Без 2 канали инсеминации немс да ти бараат. Мене сега ми се чини дека требало и поекспедитивно да делувам, ама секој во свое време . Ако сакаш пиши ми и приватна порака нешто ако додатно те занима.
@ladystardust нека ти е најсреќен роденденот мила и ти ги посакувам искрено сите убавини на светов. Ептен си ми драга да знаеш Најсреќна да си
@Маја Т @KonstantinaM бравоо бравооокакво затишје имаше пред бурава со позитивни резултати дури од возбуда читам една страна и неможам да дочекам кој има позитивен на следната да видам превозбудена сум луѓенца ви посакувам школска бременост многу ме израдувавте
@KonstantinaM @Prolett @Маја Т Честитки за сите, најлесни и школски бремености да си имате! Галете мешковци и уживајте! ❤️ На ехо ембрионот се гледа кога бетата ќе достигне вредност од 1500-2000. На секои 48ч се дуплира, така што @mace89 би требало во петок да се гледа бебуш, ама за најсигурно појди си во понеделник.