Ете бидна пункцијата. Од три фоликула два празни еден голем и од него една јајце клетка. Е сега со Господ напред да се се оплоди
Најдобро е да отстојат малку, некој ги остава и по 30-40 дена. Ама и да почнеш одма да ги јадеш ќе има ефект.
Истата ситуација и кај мене, ми фалат уште хормоните за,да поднесам за 2 ваучер, но немаше реагенси за Lh, prl, Eстрадиол, баш најбитните, после отидов и Идадија,таму нема Естрадиол и месецот помина,ќе мора следен. Инаку не знам дали би ми одобриле со сопствени јк,мене Амх ми е под 1, другите хормони се ок,имам и ендометриоза. Ќе пробам. Повтори ги хормоните со следен циклус, FSH варира. Со среќа
Девојки бидна трансферот Вративме две јуначиња, три замрзнавме. Си лежам сега, галам мешко да си знаат дека се добредојдени и да си останат уште 9 месеци
Гали меше уживај со насмевка да си лежиш таму да им биде убаво на бебушките кај мама да си растат и за 2 недели да ни пријавиш висока бета (ко за близнаци)❤❤❤
Другарке со лесно нека ти е,галете се овие две недели со двете јуначиња и здрсвје за две недели да ни се пофалиш со високааа бета