Направи две дози оддеднаш, првата почнија одма и таман втората ќе одстои. Јас од 25 го симнав на 11. Дали од тоа дали не... кој знае. Секако не е штетно Поздрав Со лесно и да биде бебиќетно
Нека поминат сега брзо и лесно овие две недели...и да има висока бета...уживај и гали ги ембриончињата.
@Nade-sunrise мила, на здравје трансфер, колку убаво, дојде и твоето одбројување ти посакувам најрелаксирани 2 недели и да се израдуваш со дупла среќичка @Bebee1 мила, една ама вредна ќе биде, ќе се оплоди и ќе си биде бебенце за 9 месеци
@Nade-sunrise @Bebee1 со вас сме другарки нека се множат убави вести Благодарам за споделеното искуство. Многу ми значи таа информација Супер штом е така. Сега се страмам за ЕТ со замрзнати, но дополнителен стрес ми претставуваше што ако не успеам...што ако не ми даваат веќе ваучери се обидувам да се опуштам, но и ова со пандемијава некако тешко човек да го игнорира. Дај Боже да биде кај сите
А само тоа го консумираше или и нешто друго плус за таа намена? Поздрав И заборавив да те прашам дали имаше промена во бројот на антралните фоликули после намалувањето на фсх?
Фалаа не ме тераат они,докторот рече не...ѓавол ме тера ти еднаш направи и после на преглед си беше така?!
Да, вториот и третиот пат одевме на природно модифициран и добивме по 4 ј.к Уживај си сега и гали меше. За две недели да ги продолжиш убавате и позитивни вибрации во групава. Како господ никој не е, на крајот само една е доволна.❤️ Верувај и ќе биде Фала ти мила ❤️ Ќе мораме така, нема друг начин. Да не имаш некој информација дали Гак почнаа со испитување и дали имаат за се реагенси?
Да мила, така беше, мојата бета на 14 ден беше 449 и само еднаш испитав, после тоа чекав 2 недели за ехо Опушти се мила, супер ти е бетата, ќе биде се’ во ред
Мислам дека не се почнати се уште. Ќе одам следната недела на преглед,па ќе прашам и ќе пишам за сигурно.
Девојки за низок тестостерон дали сте пиеле и вие нешто мене ми дадоја дхеа суплемент три пати да пијам?
Девојки мои ви благодарам од срце на сите за преубавите желби Дај боже за две недели да ги добиеме посакуваните две цртки и наредно лето со бебушки во раце. Господ нека подарува само среќа и полни раце кај сите.
Почнати се со испитување на ГАК, бев пред една недела и пишав тука и во другата тема. Имаа и реагенс за Амх