Да, убаво ти пиша LunaGrey, ако пиеш чисти електролити од ќесичка, не мораш изотоник. Дополнително, се слагам и со ladystardust дека треба да пазиме да не претераме и со шеќерите во изотониците. Јас пиев изотоник, ама после сфатив дека има и обични минерални води обогатени со електролити, без шеќер, а истата палета на електролити. Само не сум сигурна за мг електролити во нив, не сум проверила. Во секој случај, и вода и супи ќе ти помогнат сигурно. Со среќа
@Mimmi39 мила те послушав и синоќа бев на ургентен во систина. Др. ме прегледа и ми даде прогестерон депо на 5/7дена но синоќа ме боцна и сестрата. Значи како што рече @Маја Т , најверојатно е до прогестеронот, клексани не примам воопшто а кардиопиринот ми го продолжи и ми рече да мирувам. Инаку на почеток имав розево на бришење но кога почна да стананува темно црвено навистина се извадив од памет. @Bubce38 @Kris80 @Prolett девојки фала ви многу што се грижите. Јас немам зборови за да опишам колку ми значат поддршката и советите од сите вас И за крај убавите вести...има 2 бебчиња во мешко и им ги слушнав срценцата Ви посакувам сите ДО ЕДНА да си дочекате таква среќа што поскоро Ве гушкам сите!
ЗнаевЗнаев дека се двеЛеле колку убавоПреубави вести.Те чекав денес, знаев дека ќе биде такаСамо нека си растат и се со убаво и со лесно да ти оди
Лелееее мајкооо..поубава вест не можев да прочитам!!!! Со среќа мила,Дај Боже што поскоро во раце да си ги земеш!!!❤❤❤ П.с сум го испуштила веројатно постот кај што си пишала дека си прокрварела,ама би ти го рекла истото што и друшките...!!! Само напред!!!
Фала ти душо синоќа касно пишав ама се некој е тука за совет и поддршка во секое време Дај боже мила кај сите вас да ви се скратат што поскоро маките и да си гушкаме сите бебчиња
Super mila neka se dobro i cuvaj se. Bravo.. Bas me izraduva.. Kolku nedeli si bremena, sto kazaa.. Te guskam
А замисли јас колку се исплашив само среќа си имам другачки за помош и совет во секое време, незменливо нешто
Се чувам мила еве лежам цел ден, само за до вц станувам па и тоа со страв др не ми рече ништо а ни јас не прашав од што бев збунета и исплашена но мислам се рачуна од денот на оплодување на ј.к. што би значело 4 недела (нека ме поправи некој ако грешам)