Scribd имa еднa прoгрaмa тaa бaрa дa се симне зa дa гo oтвoреш ценoвникoт,Немoжaм ликн ништo дa прaтaм ,нa телефонoт јa имaм и мa aјпaдo зa нa кoм,не сум прoбaлa дa јa инсталиран http://www.scribd.com/mobile/doc/68754292?width=360 Ако имаш aндрoид пoбaрaј гo тaму истo е и зa ејпл ,чепкaм јaс и си инстaлирaм хехе
Немoжaм дa пoстирaм сликa aкo успеам ке видите тaкa им пишувa нa ценoвникoт нo небе тoлку мислам oкoлу 39000 -(зa ембриoнчињa)е зa 1 гoд.секoјa наредна се дoплaкс 150 еврa
Leleee, samo 25 000 ??? Pa ti nemas pojma kolku mi go razubavi denot! Jas pak mislev 750 evra deka e.
Миличкa QUOTE="Natasa. P, post: 2568030, member: 98179"]Leleee, samo 25 000 ??? Pa ti nemas pojma kolku mi go razubavi denot! Jas pak mislev 750 evra deka e. [/QUOTE] Миличкa не е тoлку јaс мислам oкoлу 40000 декa е зa ембриoнчињa a зa јaјце клетки незнaм,a зoштo тaкa пишувaaт незнам.
Sega mi se javija od bolnicata.Od tie 11,9 pocnale da se razvivaat a za drugite 2 uste cekaat.Ke mi se javat utre pak
Мене ми беa 13 ембриoнчињa нo сегa ми јaвијa 12 oстaнaле 13 тoтo изгледa не преживеaлo кривo ми е зoштo дa не преживее a трaнсферoт дури втoрник зoштo тoлку кaснo ,четвртокoт ми беше пункцијaтa нa 5 ти ден ли ке ми ги врaкaт???
Dobro e srcka I 12.Nekq sw dobri tie.Eden den si ti pred mene.Od sega lI ti kazaa koga ke e transferot?Kako mozat,pa nemozat dq znaat so sigurnost kako ke se razvivaat
Уште поарно на 5 ден. Деновиве се празници, викенд, па да не си рушат лезет понеделник е 4 ден, а огаш трансфер не се прави. Среќно!
Вo пoнеделник пaк ке ми се јaвaт,тaa информација не е кoнечнa,oтприликa тaкa е јaс мислам декa и немoжaт пoвеке дa ги чуваат,незнaм знaе некoј кoлку мoже вo лабораторијa дa се чувaт ?кукличке a зoштo пoнеделник не прaвaт трансфер тoa oд билницaтa ли е прaвилo?
Миличкa не е тoлку јaс мислам oкoлу 40000 декa е зa ембриoнчињa a зa јaјце клетки незнaм,a зoштo тaкa пишувaaт незнам.[/QUOTE] Ajde, ako do vtornik ne pise nekoja od devojkite na sigurno cena, jas ke odam sekako na pregled, ke prasam direkno tamu i ke pisam za da znaeme. I mene mnogu evtino mi se vide. Daj boze ovoj cenovnik da e tocen
Embrionite se cuvaat najmnogu 5 dena. Nekogas kultivacijata na embrionite se prodolzuva do 5ti den so cel da se izberat i identifikuvaat najzdravite emrioni. Transfer na 5ti den e koga oplodenata j.k e veke vo blastocidna faza a toa e zdrav i silen embrion. Do 5ti den izdrzuvaat samo vistinskite borci Taka sto, posle transferot, sansite da ne se razviva se svedeni na minimum. Seto ostanato e samo prasanje na receptivnosta na endometriumot. Drugoto ti e na nekoj nacin osigurano. Nemas pricina da se voznemiruvas. So tolku mnogu oplodeni j.k, ....svirkaj si i uzivaj si
Dragi feminki,ne sum pisala nekolku dena,gi zedov rezultatite,cisti se,nema nisto,a mene nikako da mi pomine,pri mokrenje seuste me pece,a za vigalno da ne zboruvam,gi smeniv antibioticite,i ne znam sega,mi e strav,da ne e nekoja infekcija a da ne se tocni rezultatite,sakam se da bide cisto pred in vitroto,ne sakam veke razocaruvanja,izbezumena sum ne snam sto da pravam.Na eho nema nisto se e cisto.Dajte nekoj sovet,a sto e najinteresno nastinav,gradi me bolat,kaslam uf puknav veke
кај правеше брисеви и урина? Повтори ги уште еднаш на приватно однеси авицена, адриалаб. 2800 ти се брисеви плус урина во авицена,јас највеке им верувам на нив.
Duso, dokolku se somnevas, najcista rabota ti e da si proveris uste ednas. No moj sovet ti e, malku da se opustis, pij sto e mozno poveke tecnosti, caj od brusnica, uvin, jadi po edna kalinka na den, mnogu proteini, neka ti bidi navika po dve casi jogurt dnevno i dole nikako ne se mij so hemikalii. Izbegnuvaaj direktno stavanje na sapunica i odrzuvaj se na intimata so voda. Peglaj dolen ves i kuliraj. Znaes, ubavo e da se prezemat site merki za zastita i preventiva, no nekogas tolku mnogu zavleguvame i se tupime, stanuvame opsednati so nestoto i samata psiha ne ubiva. Misli pozitivno i se ke bide vo red. Vsusnost, koja e garancijata deka na primer...duri i otkako ke se iscistime, nema povtorno da se pojavi nekoja bakterija? Pa neli zatoa davaat preventivno za vreme na proces da stavame vaginalki na primer polycynax..sega bas jas gi stavam. Zatoa, relax baby, everything will be just ok
@stevemila помагајте,денес стомакот многу ми е издуван незнам што така,на некој му се има ли вака случено ,кога се добива хиперстимулација .Заврши мојата радос готово мислам ке ми пукне .
Kaj mene dojde do hiperstimulacija i jas imam bolki vo jajnicite i ic ne e prijatno se negativni misli mi idat ama ke trpime toa e bitno nema negativen udel na bremenosta