Јас често порачувам од тамy и толку им требало месец преку сила 45 дена сеа у време на коронава коа порачував, баш и вчера порачував па ваљда сеа не каснат ради нешо зависно и преку која пошта од таму ги имаш порачано пошо нели дава три опции. Провери си преку тоа шипинг адресата што ја дава до кај се баш.
Нарачав преку обична пошта ама со плус што е. Ми дава трекинг ми пишува дека стигнала дестинација во земјата ама не е кај нас во пошта... ќе почекам уште малку па ќе пишам мејл...фала ти
Веројатно општо е настаната некоја хаотична ситуација...јас од Алиекспрес нарачав ИТ уред уште во јули,пишува дека е тука т.е дека стигнал на 22 септември ...не е во пошта,картонче нема стигнато во сандаче,пишавме маил до селерот ,ни врати дека ИТ уредот е сеуште во транзит... Останува да чекаме
Со лесно мила, да извадите убави јајце клетки, да имате убави ембриончиња и ескимчиња. Да даде Господ да ти е последно ивф
Девојки дали може да ми кажате како оди со шипингот од ихерб? Дали се плаќа доставата или не? Досега не сум порачувала никогаш но имам нешто читано дека зависи од сумата. Плис хелп
Здраво девојки да пријавам јас во петок пункција. Имаме 7 фолекули. Да видиме дали ќе имаме среќа по четврти пат.
Пишува на страната, не знам точно како е со сумите, мене нарачката ми беше околу 2500 денари, не ми земаа за шипинг, мислам само 3€ што е стандард за достава.
@CvetCvet , @princessp , со лесно пункциите, да имате највеќе добри јајце клетки и сите да се оплодат. И последно ивф да ви биде, да ве избркаме од овде . Good luck
@LaTama зависи и од грамажата/тежината и брзината колку побргу ке сакаш да стигнат поскапичко е(имај предвид и дека преку дхл ако порачаш и таму ке платиш и тука наплакаат 1500 да ти донесат до дома а 1000 ако си земеш сама од кај нив негде кај аеродром петровец бев да си ги земам еднаш) и исто така тука ако ти е над 50 евра сумата има шанси царина да ти наплатат нашиве.