Девојки за лапароскопија и хистероскопија требаше да се прави ЕКГ, ренген на бели дробови, микробиолошки и хемостаза? За во Чаир прашувам.
@LunaGrey и @Andemona фала на инфо девојки. Ќе порачам по регуларно не по дхл па се надевам нема да утнам и да ми излезе ѓавол и половина
Да си прашам едно глупаво прашање Кринонов го ставам секоја вечер, ама досега не сум приметила нешто да излезе. Да не се зацементира внатре случајно?
Пред корона 3 недели, после корона од 6 до 8 недели и на меил тоа ми пишаа.За една нарачка вратија пари, прва што не стигна после 8недели иако пишуваше дека е стигната во нашата држава. Ја заборавив веќе кога после 2,5 месеци и таа стигна.
Направи си пробна нарачка без да платиш, ке ти пишува колку е шипинг. Секогаш е различно и зависи од бројот на производите т. е. некој производ е со намален шипинг некој не, па од тежината...
Јануари-Февруари оваа година тоа ми пиша Др. Таму плус кога одиш да отворат историја земаат крв неколку епрувети плус од прст и урина. И крвна група...
И јас бев во февруари, носев документи, ама ете ми се јавија и ми рекоа дека им поминал рокот, треба да правам нови. Па не бев сигурна дали се само тие.
@princessp @CvetCvet девојчиња, со лесно на пункција, да извадат многу ј.к и овој пат да биде успешно, двете со полни мешиња!
Дали вие што собирате док за ваучер ви барат негде корона тест???Сакам да почнам да собирам док за второ ивф?
Корона тест бараат во клиниките кај што ќе правиш ифв (за ремедика пишуваа членки) пред пункција... а за ваучер Не
Zrenski nekoja primala li meriofert inekcii? I da prasham dali nekoja znae dali meriofert e ishto shto i menopur?
Е да мислам дека кога ќе се прави интервенција документите не требаше да бидат постари од 4 или 6 месеци.