Мене за 4 недели, но препорачувам, секој пат после седница (најчесто е во четврток, ти јавувај се во петок) да ги прашуваш до каде е предметот. Има броеви на ФЗО страницата, биди упорна.. Со среќа!
Девојки едно прашање, на кој ден од циклус обично враќаат замрзнати ембриони? од до на пример какви се вашите искуства или на ваши блиски?
Мила кај секого е индивидуално,во зависност од одлуката на докторот.Мене првото со свежи ми вратија на 15 ден од циклус,второто со замрзнати на 21 ден а третото со замрзнати на 20 ден од циклус
Dobro utro Denes 3 den kako pijam estrofem ama glavata mi padna uste od rano sabajle. Vo mart nisto nus pojavi, mozno e od estrofemot? Se napiv paracetamol/panadol
Тогаш се вратив од боцкање за бета..Пуштив ТВ и ја видов Мимоза гостинка... Резултати во 15h...лелеле жени е дури сега почнува да ми се качува адреналинот...возбуда до плафон.. До сега домашен тест не направив,така да до 15h неизвесноста ке ме излуди... Ама... саати се во прашање,ке издржам до крај !!! 13 ден од ЕТ....❤ Убав ден
Зависи од дебелината на ендометриумот, темпираат според повеќе работи, од прилика деновите од 15ти до 22ри ден од циклус се враќаат.