@_Vera_ @Nade-sunrise @Twins256 @KonstantinaM @Маја Т @Sienna_MK Фала ви девојки на убавите желби. Дај боже сите да се радуваме
Леле друшки,драги мои храбри лавици...бетата на 13 ден од ЕТ, 3 дневен ембрион ми е 128.7....❤❤ Рацеве ми се тресат не можам да пишувам....срцево ми лупа не знаете колку силно... Мојава радост дупло на СИТЕ вас ви ја посакувам,ама ОД СРЦЕ,ВИСТИНСКИ... Можеби е рано волку да се радувам ама неможам да се воздржам.. После скоро 5 год, дојдоа и моите 5 мин...ГОСПОД ДА ВИ ВРАТИ ДУПЛО ДА СЕ РАДУВАТА КАКО МЕНЕ и што побрзо да не снема од темава.. Но.... кој рече дека е ова месец на Маите? Дека 2021 е година на Маите? Не за друго..моето вистинско име е ❤МАЈА❤... ВЕ САКАМ СИТЕ ДО ЕДНА!!!
Лелееее убавинииии ...со лесно,многу ми е мило,вредеше позитивата и пак ќе кажам има Господ чувај се...
Фала ви на сите до една за вашата подршка навистина мноогу ми значеше...(несакам да означувам посебно,ми е страв некоја да не испуштам❤❤) Многу научив од вас,се едуцирав,смеев,плачев,се лутев... Си замислувам дал постои начин некако сите од темава да се видиме во живо..би сакала..ептен се врзав со вас...❤❤ Дај Боже све да биде во ред до крај,јас не ве напуштам најмалку 6 месеци..
Јас реков јасссс!!! Хаха е сите ве потрефив значи!!! Честитки најубава бременост да си имаш, ти посакувам од се срце
Душо наша нека ти е со лесно,се ќе биде во ред,премногуууу сум среќна за сите се радувам како мало детенце.Сега со позитивни мислии и само ваквии убави вестии да читаме.Еј имењачке знаеш како те мислев одсабајле амаа бравооо
Октомври значи стварно е убав месец не се сеќавам волку позитивни тестови да имало Уживајте девојки сега, ја добивте битката, издвоивте победа
А ќутиш дека и ти си Маја кога тргна работава? @LunaGrey треба на сите Маи да ви ги крштева бебињата, јас сум убедена дека психолошки ви влијаеше на успехот Честитки драга, нека ти е лесна бременоста, и дај боже сите да се израдуваме наскоро!
Мила дај боже сите да бидат вака убави месеци и сите да си дочекаат.Тука сме да се поддржуваме и да се бодриме во оваа борба која порано или подоцна сите ќе излеземе победници