Тинче, со лесно да ти минат деновите до тестот. Лежи си повеќе првите денови, едвај чекам да не израдуваш и ти со позитивна бета!
Јеееј 2 вратиле 2 ќе бидат и кај мене се така едно 6 клеточно другото 8,и јас си ги гледав на сликичката и си ги замислував кое какво е е сега до ехо нема да знам што се случува,како ќе каже Господ така Лежи,уживај,верувај...мечтај и ќе биде...со лесно
Devojki denes go slusnav srcebienjeto na moeto najmilo bebence.. Mnogu ubavo, nezno cuvstvo da znaes deka raste nesto vo tebe.. Mnogu sum srekna.. Daj Boze do kraj da bide dobro i da si go guskame
Нека е живо и здраво.душа мала. А тек пак кога ќе почне да мрда,како мојава сега цел божји ден мрдоле низ меше...е тогаш е ептен прекрасно чувство.Со лесно до крај
Јеееееииијјј другаркааа многу се радувам. Фала му на Бога една по една се чистат од тука. Има надеж за сите нас. Од срце ви посакувам само убавини
Позитивата во групава, храбра и издржлива, заслужи да си бидеш мамаа Се радувам за тебеее со лесно до крај
Мене досега ми вратиле два пати на 17ти ден и еднаш на 14ти. Интересен е тој 'open window' што го викаат, и кај секој е различен. Зависи најмногу од тоа како ти напредува ендометриумот и прогестеронот..
Хахсхахаа мислев инкогнито ке се извлечам...ама не издржав !!! И да не беше бетата висока,пак ке пишев❤❤
Здраво девојки,имам ваучер одобрен во јули,но имам миом кој ќе морам да го извадам ,па да започнам со процедура,а ќе треба да поминат 6 месеци.Дали ваучерот ми пропаѓа или ќе можам повторно да поднесам документи за нов(овој ми е трет ваучер )Дали некоја има такво искуство да не го искористила ваучерот
ако не си почнала со постапка во рок од 6 месеца, не ти се важи како искористен ваучерот. пак ти следува трет. така да можеш пак да аплицираш за трет ваучер. си пишува на страната на фзо: СЕКОЕ НЕИСКОРИСТЕНО ПРАВО НА БПО НЕМА ДА СЕ СМЕТА ЗА ИСКОРИСТЕН ОБИД.