Лелелее..се наежив...колку убавооо...се ке биде во ред мила,не се грижи..само трпение,позитивна мисла и верба во Бога❤❤
Другарки,ВЕ ОЗНАЧУВАМ СИТЕ ДО ЕДНА И ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМ ОД СРЦЕ за сите ваши совети , предлози,најискрени желби и честитки... Пополека сфаќам дека ова не е сон,дека конечно сонот ми стана реалност...Посакувам сите до една од убавини и среќа и радости да не куртулите...се дупло да се враќа... Само со верба во Бога,трпение и позитивна мисла ќе стигнеме до целта...Јас така успеав!!! ❤Не си одам од темава додека не си отидеме сите до една!!!!❤ Ве гушкам најсилно!!!!
Е вака и јас да пишам конечно Честиткиии до сите идни мамички, да ви се наполнат рацете со две, три среќички одеднаш Ве следам постојано, се радувам за сите успеси, среќата ваша е чувствувам како да е моја * Имајте сите школска бременост, уживајте во неа, галите мешиња и радувајте се На сите други им посакувам успеси во постапките и набрзо сите да се исчистиме од тука Другарките соборки наши ни покажаа дека чудо се случува кога најмалку се надеваш l: Ве гушкам сите и ве следам, очекувам само позитивни вестии и со вас сум до крај, тука сум и кога не пишувам
Што убаво вака навечер отвораш форум и убави вести читаш Честитки до идните мамасити❤❤❤ Ајде се ближат празници, ако не елки на плоштад, барем овде да ја светнеме темава со убави вести. Имајте убава вечер драги соборки
Јас вчера бев исто не ми ставиа печат на копиите само на едниот образец што го потполнуваме ми стави печат со датум и тоа ми било доказ дека сум поднела. Број овој ми го дадоа 023289016 да се јавувам и да прашувам ❤️
Девојки ми треба некоја да ме просветли Дали е исто инсулинска резистенција, ОГТ тест и скриен шеќер? Сакам да проверам пред да почнам да ги пијам фертилиминот. Немам ништо испитано освен стандардната гликоза која секогаш ми се движи околу 5. Упат дали можам да земам од општ матичен и што би требало да испитам? Колку кошта на приватно ова испитување од прилика? Фала ви.
Девојки јас почнав да крварам денес.Ептен сум разочаранаБоцнав пролутекс како што ми рече докторот.Дали сте имале вакво искуство а се да било во ред? Се плашам дека толку од мојата среќа
Мила огтт тест( скриен шеќер) и инсулинска резистенција(се мери инсулин) ќе кажеш вака и знаат што треба да ти измерат.Инаку јас правев во Јуни во хемолаб,пакет некој 2500 денари ама не сум задоволна јас од таму будејќи погрешно ми ги прочитаа резултатите...Имаш и на државно да си испиташ само не знам упат кој ти дава дали општ или специјалист.Ама сигурно ќе ти кажат мислење другарките тие што правеле на државно
Мила само смирено,немој со негативни мисли и оди на дежурен да те видат.Сигурно ќе ти дадат прогестерон депо,боцкаш ли досега? Може да си се вгнездува убаво ембриончето или некој хематом да биде.Битно оди на доктор да те види и обавезно пиши што ќе направиш.Со господ напред се ќе биде во ред
@majaT ne se razocaruvaj, ako treba javi se vo bolnica i prasaj.. Ili odi da te pregledaaat, ama ako krvares krvares poveke, jas taka mislam javi se na dr.. I ne se razocaruvaj mila.. Pisi
Душо многу жени прокрвареле а се било во ред подоцна. Мирувај, не се паничи. Слушни се со Трајковски и само смирено... Ќе се смири крварењето
Не се плаши, и јас крварев баш во период кога требаше срце да слушнеме 5+, крварев црвена крв и тоа со парчиња баш како менструација, обилно. Излезе хематом, ми дадоа терапија, одмарав и се среди. Јави се на лекар