Да и јас мислам дека не треба да не малтретираат природно, ми кажаа и дека на оваа возраст не барале инсеминации. И јас сум на сличен ум ко тебе, ти благодарам
Лавици еве и јас да пријавам. Вчера правев бета ХЦГ на 11ти ден од трансфер. Бетата 445 дај боже сите да се израдувате со висока бета
Мила сега те читам со помин да биди само позитивна мисли на убави работи и убаво ке биде многу влијае психата одмарај повеке лежи ти посакувам среќа нека биде се како што треба
Ооо добредојде @Adams мене сигурно ме памтиш заедно почнавме јас се уште се борам имав уште три обиди од кои еден само со трансвер и тој како првиот биохемиска е сега се спремам за друго ивф 5 по ред за жал ама гледаш упорна сум излезе дека треба да примам клексни имам мутации така да пак ке се дружеме, а инаку како е јуначето сигурно е 2 годинки како те памтам едно само едно јуначе и успеа
Зар годинка прави де бе мила јас па од кај две годинки пишав така си осетив е така е 9 месеци во стомак беше хаха некако ми дојде збунувачко
За втор ваучер сега во јуни на 41 поднесов се од претходното ин витро, ехо, пункција, трансфер, бета хцг која се намалува и извештај од лапаро хистеро со отстранет исто мал септум и проодни канали за разлика од хсг. (Хсг на првиот пат дадов и ренген снимка ама не требало и си ја земав по некој месец. )Имав добри хормони и амх. Значи освен годините друг проблем немавме и ми одобрија. Инаку и за прв ваучер на 40 поднесов без инсеминации и ми одобрија, ама хсг покажуваше 1 непрооден канал ,плус годините...
Добренајдов мила, секако те памтам и да знаеш дека ќе успееш упорните успеваат а тука сите сте такви и сите еден ден ќе успеете а се надевам и јас по втор пат Хаха не 2 годинки една направи минатата недела и не ми се верува сеуште
Па ништо посебно не рече др. само дека се случува...ништо конкретно. И рече сега да мирувам и да лежам. Така да лежи си до преглед и опушти се. На преглед ќе ти каже др. што понатаму
@Маја Т Аииии...добро е....Фала ти Боже,добро е.. ❤❤❤ Не преплаши,те мислевме,те чекавме...ама добро е,помина...знаат докторите што прават,не им е ваква ситуација непозната... Сега само смирено,опуштено,и многу одмор...ништо да не те интересира освен бебуш во меше... Пуштам среќа...пишувај ни пак...Убав викенд драга❤❤
❤❤Фала ти мила...како што јас се радувам,така тебе Господ дупло да те усреќи...Од среќа ,радост и убавини да не куртулиш!!!❤❤