Вчера правеше и дури сега објавуваш ваква вестСе шаламБраво, супер бета, ептен ми е мило Се да ти оди со лесно и убаво Фала ти мила, од сега нема мрдање од креветСамо се да биде добро Навистина се супер сите таму.Дај Боже се да оди како што треба и да си имаш успешен трансфер
Vo new born pravev, doktor Vladimir vika da odlozime transfer, a I nie isto kako vas odluci me da pravi e transfer Sega I da zamrznime embrioni, a so pokacen progesteron kolku embrioni ti stavija? Od so tolku sme netrpelivi ne ni se cekadoktorot vika deka I so 2 progesteron imal uspesna implatancija
Сепак е ваша одлука.Имало секакви случаи.Кај мене беше 2,30.Сепак кај тебе е значително помалку.Ако сепак се решите да одите, најдобро е да биде со едно ембрионче, да не ризикувате две.Ако треба да биде ќе биде и со едно.Во секој случај ти посакувам среќа што и да одлучиш.
Девојки да ви пријавам и јас на 10 ден од ЕТ. направив домашен тест со што беше позитивен и денес 14 ден од ЕТ. бетата hcg 1497.
Lele kolku e ubav forumov mesecov, so merakgo otvoram) pozitiva do pozitiva, bravo devojki samo vaka neka prodolzi ovaa 2020 ❤️❤️❤️
Bravo devojki i na dvete Vi cestitam.. So lesno do kraj.. Na ostanatite im posakuvam sreka, verba i nikogas da ne se otkazuvate.