Лелелее,лелеле што убави резултати... Со среќа мила,браво,честитки од срце❤❤ Лесна бременост имај си,одмарај сега и уживај...
Леле што се случува ова со позитивни бети, колку само радости и надеж носат, ептен ми е мило и само така нека продолжат! Девојче, да си имаш најлесна бременост, бетата е бонбонче, може и две срценца ќе чуете, уживај во убавите денови што следуваат
@snegulka7 честитки мила , со лесно бременоста @princessp , убава бројка сте извадиле, дај боже да се оплодат сите. И резерва да си имате за следно, после ова што ќе е успешно овојпат , .
Ве читам и се радувам со секој позитивен тест и висока бета Честитки и со лесно на сите Искрено жал ми е и за сите што не успеавте The show must go on! Јас се молев за позитивен тест во 2020, и си добив, ама не за бременост туку за ова ужасов гнасен.. Сега сум малку подобро па конечно можам да ве прочитам. Чекаме нови тестови со ||
Немам ништо решено, мозокот на пасење ми е месец дена го немам посетено Др одамна. Страшно е малку да,ќе размислам убаво. Биди добра
Баш ми е жал, ама прашање на време е кога кој ќе се зарази.Ама барем гледај го од позитивната страна, ќе имаш антитела и ќе можеш на раат да си тераш постапка понатаму.Кога и да се решиш верувам дека ќе успееш.Како што ни тргна на форумот, нема враќање назадЌе тераме само со позитивни тестови