Да, само да поминеме добро и без последици, а изгледа сите ќе поминеме.. Камо да си бев и јас Маја Полека, на сите ќе ни дојде месецот!
Ќе помине и тоа без последици.Ќе појачаш на здрава храна и витамини (и така цело време само тоа и го правиме од кога сме со процесот) и ќе помине.Јас скоро сум сигурна дека се заразив уште во февруари ама тогаш уште не беше толку актуелно и немаше тестирањеНајважно од се чувај се најмногу што можеш и што побрзо опоравување
Здраво девојки, јас сум нова во темава, но одамна ве читам. 4 инсеминации неуспешни, почнав прво инвитро. Пункција правев во средата, се помина во ред, 11 ј.к. од кои само 5 беа зрели. Понеделник веројатно трансфер, но проблемот ми е вчера и денес имам температура 37.2. Дали некоја имала слично искуство, да се плашам или не. П.с. Други симптоми немам во однос на ковидов. Ке кажам на докторите секако , чекам повик од нив утре да ми кажат како се развиваат и колку ембриони се. Но дека се неработни денови немам мир, ми се вришти
Си имала ризичен контакт па се плашиш или онака општо? 37.2 не е многу висока тт. Не се секирај. Па и не дај боже да има нешто, можете да замрзнете ембриони па некој нареден циклус трансфер. Битно сте ги извадиле ј.к. Не му се секирај. Јас ми се чини во процесот околу пункцијата импосле со денови си бев како топла ама не ни мерев тт. На толку терапија, мислам се е нормално. Не се плаши, опушти се. Среќно
Со лесно и што побрзо нека поминува Што вика @Маја Т, сега барем ќе имаш антитела и на раат ќе си бидеш за понатака. За името, ти само изрази желба и Маја ќе те викаме. Феминско име ќе ти биде
За тебе специјално се уклучував да видам да не си направила тест викендов Секоја чест на трпеливоста што ја имаш, јас од 5ти ден мислев само на тест.. Ја чекаме среда!
Ааа не, ќе си почекам до среда. Вака надевајќи се убаво ми е До името ми е, дефинитивно. Ќе размислам и јас Маја да станам Те гушкам многу
@CvetCvet i kaj mene bese slicna sityacija. Ti pisav privatno porace na forumot da se iskonsultirame da si spodelime so ni kazale za terapii i sl.
@belomorka Jas sum nova vo temava i kolku sto vidov i belomorka e so istava situacija. Isto pisav poraka. Da se zdruzime. Zaedno sme posilni
Аеее..како бе...леле со ова коронава навистина полудевме... Асимптоматска ситуација или...? Како и да е,внимавај,пази се,штити го организмот за понатаму... Ама добро е што те имаме ..ќе дадеш на заем антитела ако ни требаат Чувај се❤
Фала мила Јас со симптоми, и тоа со сите можни.. еве конечно после една недела едвај почнав да мрдам. Среќа што пиеме многу витамини периодов, и тие помогнаа. Чувајте се сите
@Nade-sunrise Tака..браво...полека,само трпеливо...ке си дојде среда за час❤❤ П.с Веќе те фатила Мајата,осеќам јас
Лелелеее...жал ми е...ајде пополека ке се вратиш во нормала.. Само витамини креваат имунитет,ништо друго...Пиј колку можеш❤❤ Поздравче и пиши ни пак како си
Можеш бесплатно да ја симнеш од тука на телефонот Ќе ти треба и некој ebook reader за да можеш да ја отвориш. Тука имаш предлог апликации зависно од тоа каков телефон користиш. Пиши ми приватна порака доколку ти треба помош
@le.soleil Fala ja simmav. @Snaata Dali pievte i DHEA? Citav mn za ovoj hormon steroid i malku mi e strav na svoja raka da pijam