Може да. Треба да имаш epub reader за виндоус. Еве еден кој можеш да го инсталираш Или ако ти се чита во пдф верзија ја закачив во поракава
Да ве прашам одприлика колку месеци дхеа би се надокнадила доколку вредноста е ниска јас пиев 3 месеци од 50 мг на ден ама не микронизирана потоа направив пауза околу 3 месеци немам проверено колку ми е сега а имам околу 40 таблети по 25мг микронизирана и пијам два пати на ден доволно ли ми е да ги допијам и да не земам повеке до следното ивф бекаде за месец дена планирам да првам?
На страната има свашта од книги, нема што нема. Многу ми се има најдено у живот а богами и ми има заштедено пари
Значи навистина сме си од голема помош тука.Искрено како што овој форум функционира, со толку многу емпатија, помош и подршка, никој друг не функционира така.И порано сакав да ја симнам книгата ама знам дека се плаќаше и баш тогаш не ми се даваа париАма сега ја имам, благодарение на тебе
@Snaata i @Luni sto proveruvavte pred da pocnete da piete? Testosteronot ili i drugo nesto? Jas mesecov planirav da idam na endikrinolog za upat samo nz sto se da pobaram da mi stavi za da ispitam. Ako moze da mi pisete...blagodaram
И јас на почетокот пиев не микронизирана не можев да најдам микронизирана 2 по 25 и кога проверив после некои 4 5 месеци ми беше некаде беше средна вредност, продолжив исто го прекинував само пред стимулации по препорака на гениколог. Сепак зависи многу и каква ти е состојбата со другите хормони пред се тесторонот и естрогеност. Мислам дека за ниска вредност треба да ти дадат повисок дневен внез прашај си геникологот кај кој ви е постапката за да си сигурна сепак е хормон.
Здраво девојки, дали знаете цена за замрзнување на сперматозоиди во Систина? Во Ремедика ни рекоа околу 24.000, но ме интересира и за Систина.
Девојки, тие што имате искуство со ивф на природен циклус (или модифициран) може ли да ми кажете каде сте правеле и која била цената? Ако не се извадат јк или не се оплодат дали се плаќа само пункција или е некоја фиксна цена?
Јави се и прашај за статус на барањето, дали е одобрено или кога ќе биде на разгледување и ќе видиш дали има некаков проблем...не се мислите, јавувајте се!
Срцка, што направивте? Пие сопругот пак антибиотик, Каков протокол си? Кај кој доктор сте.. многу прашања Изгледа и јас по твојот пат ќе одам па се' ме интересира.. гушкам..
Da mila pie soprugot pak antibiotik sega pojak Tricef200. So dolg protokol sum,ushte 3tableti Mycrogynon imam za pienje.Denes 4den ke mi bide kako ke se bocnam Suprefakt. Kaj dr.Mitko Ivanovski sme. Ti kako si,do kade si? Kaj koj doktor si ti?
Женски, бев на консултација во Ремедика. Почнав со испитувања, па и собирање документи за последен 3 ваучер од државата Дознав дека имам ниско амх , а имам само 30 г Чекам резултати и од Ману за генетски мутации (450 платив) Можно е да треба и Хистероскопија. Ве има неколку што сте во тек, па ви се приклучувам и јас. На сите оние кои успеавте периодов, ви честитам од