Јас правев на 11ти ден од трансфер Јес јес јес. Колку убавини деновиве. Дај боже господ на сите да ни даде
Дали некоја од вас успеа да извади упат за трансфузиологија овие денови и со која шифра...Никако не дава системот ни приоритетен ни со термин
Јас си чекав до крај..т.е направив на 13 ден...и убаво ми беше,си дозволив сама на себе за тест да помислам само 1 минутка во денот..и така беше...уште од 1 ден од ЕТ си замислив дека сум трудна и така се однесував цели 13 дена,одмарав првите 3 дена,па полека почнав натаму наваму низ дома..па малце надвор на релакс..и така си помина времето.. Мој совет ти е на све дуго да мислиш(а најмногу да се пазиш физички) но на тест НЕ! СРЕЌНО❤❤ Дај Боже мила❤❤ Жени,само едно инфо за оние кои треба да прават хистеро/лапароскопија дека на ГАК се почнати(тие може пооднамна почнале ама јас вчера бев и ја гледав гл.сестра кај Тофоски како ги спрема пациентките за програм) Чисто како инфо,може на некоја ке и помогне.. П.с мислам и дека инсеминации почнаа да прават!!! (Сега ке пишам и во тема Инсеминации,да знаат друшките од таму❤) Позз❤❤
Исто. Консултирај се со Трајковски. Пуштаат недела за недела. Денес не може да закажеш ни за оваа недела ни за следната. Следи на мој термин и одма ѕвони кај матичната.
Да ... пуштени се термините (и за кај јани и елена ) и општ матичен може да ти закаже со шифра zo3 мислам беше или варикозни вени...
Ima termini ama so sifra za tromboza dozvoluva sistemt niakako na drug nacin A nema libd ami pravat problem so taa sifra ..oti edna drugafka mi kaza ne bivalo so upat od opst maticen ama vo vakva situacija se ke probam
девојки едно прашање, дали после стимулација д-димерите се стално покачени? пункцијата ми беше птед две недели, а пред недела правев хемостаза и ддимери и искочија 1500
Da za toa mi e..ama nikako ne dava upat..ni preku ginekolog ni preku maticen samo so sifra za tromboza ama nikako ne biva..i segautre ke probaat preku specijalist pa ke vidime
Мила нека се обидат со било која шифра... општата матична немораш да идеш преку специјалист (а и ако имаш некоја мутација или сл може да издадат упат незнам зш твојата матична неможе мене ми издаваат секогаш кога ми требало)
Здраво мила, добре дојде, но ти посакувам поврзо и да си одиш од тука. Имаме исто име на форумов Ја сум со слаби резерви, пиши што те интересира.
Не бива од вчера заради Ковид..само со шифра тромбоза дава ама требало специјалистички упат и сега ќе пробаат утре...од вчера се блокирани термините за сите други дијагнози
Леле како што доаѓа време за тестов така почнувам да паничам страшен немир имам. Се мислам дали утре да направам домашен тест или да почекам за bhcg во сабота
Мене ми рекоа дома тест за 15 дена да направам . Не ми кажаа да проверам bhCG. Ако е + тестот па да им се јавам. Кој ден од трансфер ти е? Ако не е рано,направи си. Ти пуштам среќа
На сите со позитивни тестови, честитки, да си имате лесна бременост! На сите што сте во исчекување, ви посакувам трпеливост и да видите две цртки или да имате висока бета ❤️ На сите што сте во тек на процедура или се подготвувате за истата, од сѐ срце ви ја посакувам целата среќа на светов. Посилни и поборбени жени од вас нема! Ќе дојде денот кога ќе речете: ВРЕДЕШЕ СЀ! ❤️ Јас со душа чекам да дојди утре и @Nade-sunrise да се пофали со висока бета.