Упатот за b-HCG е спремен. Утре сабајле прво на боцкање идам Само што ќе стигнат резултати ќе пишам. Дај боже за радување да биде Ве гушкам девојки
Ако ти се 5 дневни ембриончињата,не е рано 11 ти ден.Јас правев тогаш и имаше убава црвена линија.Среќноо
Fala ti mila sega mu pisav na doktorot..inaku i tuka ima termini ama ne bivase denes ..ako ne dade za vo Strumica ke mi zakaze za Skopje kaj Jani
Правев на 12 ден домашен тест а на 14 преку крв за Бхцг. Ајде со среќа и успех опушти се гледај филмови читај книги
А уште ова да прашам, мора апсолутно да лежам/седам првите денови, или може садови да измијам, некое лабаво ручече да направам, да свртам еден круг низ дома? Не ми кажаа вчера, ми рекоа да не вежбам и да не одам на работа само првиве денови.
Јас во целосна легната положба бев само првите 2 дена, станување само за вц. Другите денови се најнормално садови ручек лесна прошетка 1 круг околу зграда. Јас не одев на работа зошто имав физичка работа
Неможев да издржам и си направив тест сама скришно И тоа навечер сега 11 ден ми е од трансвер со втор ден ембрион на тестот се појави многу бледа црта го земав оној self clear тест дека покажувал најрано е сега ми е страв да се израдувам дека бледа цртката и ќе си почекам до сабота за Bhcg
I mene me interesira dali moze so dr internist da se napise izvestaj za kleksan ili samo ginekolog?jas sekoj den se bockam ako bide bremenost ke treba 9 meseci da se bockam a navistina se oskapeni 250 den se!
@Bebee1 Може дека ембриончето ти е од втор ден затоа е побледа.Верувам дека ќе биде добро.За да бидеш сигурна за два дена направи уште еден тест, тогаш треба да биде потемна.Со среќа