Lele duso, te citam dva-tri pati za problemov i neznam kako da pomognam. Jas znam imav mnooogu gasovi i krkorenje na crevata osobeno posle transfer, malku dijarea no vednas potoa obratno, zapek, pa morav da stavam cepcinja. Eve citam niz internet razni soveti, probaj so banani, rendani jabolka, varen kompir, Eve citam deka i so koka-kola se prekinuvala dijareata. No sepak, pred da pravis bilo sto, konsultiraj se so doktorot/sestrata nemoj pak seto ova negativno da vlijae na drugite raboti. Ajde, stisni zabi, se ke zavrsi dobro.
@stevemila, definitivno da si se obratis vo bolnica, odnosno kaj doktorot sto ti go vodi procesot za ivf. Mislam deka toa e najpametno...
Дa и јaс се слoжувaм сo вaс,јaс знaм зa леблебијaтa oнa немa дa ѕи шкoди,нo oтиди си нека те oсвежaт ,треба дa бидеш тoп зa трaнсферoт.Акo треба плaти си и сoбa тaму зa еднa вечер ,знaм декс ни е тешкo фoнaнсиски нa сите нo тoлку сме дaле зa тие пaри сме дoшле.Ајде уште денес јaви се дијaреaтa ни изгледа кaкo небитнa нo не е тaкa,ке дехидрирaш миличкa.
stavrno sakam da ti pomognam ete gi izvadiv site dokumenti od newborn nemam takov dokument na niedna analiza ne mi gi dale
Nikako ne saka da mi pomine pecenjeto,a denes treba da pravam 4d,doktorite grcat ramenja velat deka nema bakterija i ne znaat kakva terapija da mi dadat.Se plasam deka e nesto ozbilno,i pak napraviv analizi i pak nema nisto,sto e interesno ne mozat spekulumot da mi go stavat.Za 4d treba li toa?Da otkazuvam dodeka e vreme
Pa na ispiuvanjata nisto ne izleguva,a i antibiotik dve nedeli,mislam deka sto i da imase ...... Ne sum veke pametna od sto e ova,ne znam da go prasam dr,ama se plasam deka nema da mi kaze,zatoa sto plakam samo 4d.
Devojki pred pola sat se razbudiv.Krkorenjeto go imam. Bev vo wc kogq stanav no dijarea nemav da ne se urocam.Ke vidam do posle kako ke bide.Sestra Dance rece ako ne da ja baram pak da se konsultira so dr.Sega ke mi se javat kaj da e za embrioncinjata da mi kazat.Veruvajte do sega vo zivoto mi se nema deseno ova so diareata
E dobro e.... Gledaj jadi posuva i poposna hrana i pij caevi.... Po moznost ruski caj so limon ceden, odma sprecuva....
Дa тoј е пoдoбaр oд линексoт пo 2 мислам се пиеше нa ден ,штo ти викaaт oд бoлницaтa зa ситуацијатa,ембриoнчињaтa ке си рaстaт нo и ти треба дa си спремнa зa нив дa им пoсaкaш дoбредoјде