Долгиот протокол е со контрацепција, па сите што се со долг протокол обично пијат, јасмин или некој друг вид. Може да имаш гадење малку од нив или раздразливост ама може и да немаш нус појави.
Хаха исто и јас зс боцкање поткожно мака немам ама ампулата кога ја кршам е тогаш медицинскамнараквива ставам оти често срчки ја правам инаку кога се со една водичка се ставаат поткожно а додека се со две водички тогаш и повеке прашоци тогаш се ставаат мускулно
Zdravo devojcinja, Samo da prijavam konecno eve sum vo Ceska Sega so gospod napred, se nadevam da ima dobri, zreli j.k kaj donatorkata I da stignam do transfer Ke odmoram malku od forumov I pisam ponatamu. Pozdrav do site, vi prakam hugs & kisses
So sreka utre na transfer a kaj nas utre e punkcijata kaj donatorkata. Resivme so svezi jajce kletki, sveza sperma I transfer, ako ima poveke embrioncinja pa I nekoe eskimce da zamrznime
Ти ја праќам целата среќа мила, се да биде како што треба и што поскоро да се израдуваш со 2 цртки. Па како што е ред, и нас да не израдуваш.
Девојки, што кога нема трансфер при ивф со ваучер? Дали може во некоја следна постапка да се покрие трансферот со ваучерот?
Да, може штом не си направила трансфер. Ќе треба само да ги замрзнеш ембрионите, тоа не го покрива фондот.