Nz kako da to pomognam, ako nema nisto, stavaj si Vagisan vaginaletki da ne ti e pH vrednosta eventualno!! @stevemila duso kako dati pomognam nz, eve I jas tri dena ne kako tebe ama slicno -da nee od ishranata mozebi,.. Ili sepak e virus
Neznam be dusicke ne sum jadela nisto so bi mi go predizvikalo ovq. Da ne e od terapijata ili apcinjata posle punkcijata,neznam stvarno.Od kqko stanav nemam pa Bog napomos
najdobro bi bilo da ostanes tamu eden den,do ovde si stignala,sega ne treba za edna vakva rabota da se rastrevozuvas,i odlagas
@only44you до каде си ти? Уште малку ти остана? @Proxima ти да не дојде до крај со постапката? Со среќа на сите што чекате резултати за ембриончињата.
Posle kolku dena pocna da sw setas po stan pomalce? Jas lezam veke cetvrt den, samo do toalet stanuvam i za jadenje se ispravam po malce.
devojki da ve prasam dali ste pravele D - dimeri F-RI na homestaza jas trea da gi napravam vo sreda za soe ova dali znaete
Ajde be stanuvaj slobodno....Ako saka gospod da imas bebe , i od prviot den da se otepuvas od dvizenje, od rabotenje i stanuvanje , ke go ostavi vo tebe... Jas od prviot den stanuvav normalno za vo wc, normalno za jadenje , a od tretiot den si se razdviziv najnormalno po doma.... Denes mi e 10 den od transfer, a od utre pocnuvam na rabota.... Sepak smetam deka ne treba mnogu mnogu da se zalezuvame, oti veruvajte se e isto kako kaj i ostanatite zeni koi sto ostanale bremeni , a ne znaat i sve pravat po doma i aktivni se vo sekoj pogled i moment...samo oploduvanjeto e razlicno, drugo se bar po mene e isto..... So srekja na site...
D-dimeri se ispituvat trombocitite aa obicno po kasno vobremenosta.ti koja nedela si i koj ti rece tvojot maticen ginikolog da ispituvas .
Mi se javi embriologot.Moite malecki se dobri.Si rastat I se 6.Denes gi premestile.Kade neznam Utre ke mi javat da dogovorime za sreda transfer.Jas sum podobro.
Inaku @Stasija mila, sakam da se nadovrzam na pogorniot post.... Znaci znam deka ova e tezok proces i bidejki sve znaeme , zatoa i taka reagirame, se plasime .......se plasime na primer deka ako staneme ili deka ako mrdneme nesto poveke deka nesto ke se desi, veruvaj i jas sum takva... Nekni kivnav nekolku pati , pa se potresiv deka sum gi pomestila embrionite abe gluposti.....ama ete, sto da se pravi , samo tuka ni e mislata....da ne e ova, da ne e ona ...... No povtorno ke recam deka posle se svativ deka posilno od bozjata volja nemalo...Znaci toa e definitivno !!!!
Тaкa е милa се сoглaсувaм сo вaс,се е дo.бoжјa вoљa.Јaс пoминaв нa трансферот,изненaдo ми се јaвијa oп aјде дoјди трансфер и тaкa 2 врaтијa ,10.најверојатно ке се зaмрзнaт ,мислам јaс плaтив ке пoчекaле дo.утре и јунaците ке ги зaмрзнaм.Седење ,седење е психa ке не фaти oд тoa,нo и никoј не спoмнa целo време лежење,сaмo дa не се претерувa сo тешки рaбoти,нaпрoтив рекoa крaтки прoшетки.
Of dusa.So sreka dusicke I se da pomine dobro.Mene vo sreda ke mi gi vratat malite.Ajde tukq sme dvete zaedno ke si go terame ovoj period,ubav,stresen.So lesno