@Nina6 Само едно БИТНО инфо за Букурешт...материјал да си носите од дома,таму нема каде да се даде!!! Откако ќе го "створите" материјалот најдоцна за 30 мин однесете го..ставете го во внатрешен џеб во јакна,до телото,да може да се ропли од телесната темп. пошто надвор е ладно,да не изгуби од квалитет...
Фала поддршко @Kris80 @Bubce38 @Milce89 . @Bubce38 како си ти? Кога може да очекуваме дека ќе ни се придружуш?
Ајјјј мила гали меше со успех дајбоже две црти од сето тешко најтешкиот дел фамозните две недели уживај 
@marijamarkoska Ајде Марееее!!!! Со лесно мила❤❤ Знам дека се најтешки слесните 14 дена,ама пробај опушти се,мисли на све друго освен на тест..И НЕ БАРАЈ СИМПТОМИ!!! Добро филмче,книгиче,па по 3 деб од ЕТ у малку прошетка..и бебуш ке аи дојде❤❤
@Nina6 Да дополнам и инфективен скрининг за хив и хепатити да носи сопругот. @marijamarkoska Со лесно мила и за две недели да се пофалиш со висока бета
Jas imav takva situacija koga nemav transver i si ja plativ celata terapija na privatno 1500 evra, vaucerot mi ostana neiskoriaten podnesov nanovo dokumenti vo fondot i odobrija nov, neiskoristeniot vaucer go priloziv so dokumentite koga aplicirav za nov
Девојки, Дхеа нема во Сити мол. Каде може да се најде? (За другарка прашувам, јас си чекам прва контрола наредна недела )
Јас имам контакт од една жена што купував,незнам дали сеуште продава. Ајдее ќе чуете срценце следната недела
@AniSel jas naracav od ovde http://biotika.mk/product-category/стимулатори/testosterone-booster/ se javiv vo nekolku apteki nemase nikade i izguglav ovaa web strana mi iskoci samo.