@mimidjon za dve nedeli dve crtki ti posakuvam Punkcija ke pravam vo cetvrtok,se priblizuva I toj den. @ar.ik ist den pravime punkcija,so sreka da nie. @Proxima so poskoro da ne druzis I ti
mado стварно ли ,овој четврток ајде со лесно нека ти е ,најлесно и ич да не се плашиш не е страшно воопшто ок јас штом книга читав после пункција значи е лесно
да, да. Во две вечери лежење во болницата. Една вечер пред зафатот, и вечерта на самиот зафат. Со другите две девојки со кои се запознав, на сите различно ни земаа, 1.800ден, 2.100 ден и 2.500 денари. Не прашав зошто и како. Ама значи тука некаде е сумата. Мада морам да бидам искрена ме кошташе и едно виски за човекот кој ми фати врски да ми се јават. Неколку месеци ме игнорираа, и мораше да превземам нешто.
@S.Snezana I jas pravev invitro vo Newborn I primav od pocetokot I klexan I aspirin. Sega koga ke ispitas, pobaraj obavezno mislenje od transfuziolog I taka i toj i gekologot ke ti kazat dali da ja prodolzis terapijata ili ne
Еххххх оваа наша чудесна Македонија....Од ко знам за неа така функционира , за жал....кутро македонче мора да се снаоѓа некако и што е уште пожалосно, веке и се навикнуваме на тоа дека државичево така ни функционира. Како и да е , мило ми е што си завршила работа и ти ја посакувам целата среќа на овој свет и што поскор да си бидеш со 2 бебенца во раце
2016 ќе започенеме со процедурата. Спремав документи ама ме фати пак бронхоплермонија и сега работам на подобрување на имунитет Јануари да започнам, некаде Март ако имам среќа да ми дадат термин на Гак. Ако не, на лето на некоја од приватните.
tamu pisuva HSC(histeroskopija)sega ne znam ke kazi utre maticnata.ama mnogu skapoo 30000den ,se nadevam deka e samo proodnost na kanalite
Ве читам на брзинка и едвај време да пишам.. мило ми е за сите со убави вести што сте @Proxima @mimidjon дадов документи во четвртокот. Т.е. ги допунив оние кои истекуваат. Секако предметот ќе го гледаат средина на ноември.
@only44you srekno mila sreda, ajde visoko bhcg so min @mimidjon najteskoto pomina Sega ti ostana samo galenje na stomaceto, cekame ll za dve nedeli @ar.ik @MADO so les punkcijata, vi posakuvam mnogubrojni I zdravi folikulcinja koi ke stanat embrioncinja pa vo meshe bebcinja @Proxima sitno sitno @kukla21 mila Sega ti si tuka za site nas ama potoa site nie za tebe l: